Sport

2014.11.14. 17:38

Kaszinóznak a lokista lányok

Debrecen - Újabb támogató állt a Loki mellé, a debreceni Grand Casinóval kötött megállapodást a DVSC Kézilabda Kft pénteken.

Debrecen - Újabb támogató állt a Loki mellé, a debreceni Grand Casinóval kötött megállapodást a DVSC Kézilabda Kft pénteken.

A hivatalos aláírással egybekötött sajtótájékoztató otthonául a közelmúltban nyílt impozáns Grand Casino adott otthont, ahol az egyenblúzba öltözött, csinos lokista lányok próbára tehették szerencséjüket.

Az eseményen Béres Károly, a kaszinó igazgatója elmondta, a felek 2015. december végéig kötöttek megállapodást, aminek értelmében a DVSC-s hölgyek négy alkalommal reprezentálnak majd a kaszinóban. A Napló kérdésére Ábrók Zsolt, a kézilabdások ügyvezető igazgatója elárulta, milliós nagyságrendű a támogatás, aminek fejében a Loki-meccseken több helyen is megjelenik az új támogató.

HBN


Cikkünkhöz a Facebookon szólhat hozzá:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="450">


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!