Sport

2014.06.26. 15:17

Új ügyvezetővel vág neki az idénynek a Loki

Debrecen - Pajna Zoltán reméli, Ábrók Zsolt irányítása mellett anyagilag megerősödik a női kézilabdacsapat.

Debrecen - Pajna Zoltán reméli, Ábrók Zsolt irányítása mellett anyagilag megerősödik a női kézilabdacsapat.

Változás lesz a DVSC Kézilabda Kft. élén, az eddigi ügyvezető Makray Balázs nem hosszabbította meg a hónap végén lejáró szerződését, az új első ember Ábrók Zsolt lesz július 1-től. A klubot működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa Debrecen városa, így a sportért felelős alpolgármestert, Pajna Zoltánt kérdezte a váltásról a Napló.

– Miután a város többségi tulajdonos lett a csapatot működtető gazdasági társaságban, Makray Balázst bíztuk meg az ügyvezetői teendők ellátásával, aki két és fél esztendőt át, másodállásban irányította az egyesületet. Makray Balázsnak a főállásában olyan változások álltak be, ami egész embert kíván, ezért már nem tudja ellátni az ügyvezetői teendőket a Lokinál, de ahogy tudja, továbbra is segíti majd a gárdát – fogalmazott Pajna Zoltán, aki vázolta az új helyzetet a csapatnál.

Fiatal, ambiciózus

Ábrók Zsolt váltja Makray Balázst, július 1-től öt évre szól a megbízatása, azaz hosszú távra tervezünk vele. Az új vezető régóta szereti a DVSC kézilabdacsapatát, tavaly óta pedig támogatóként is segítette az alakulatot. Azért döntöttünk mellette, mert fiatal, ambiciózus, benne van a gazdasági élet vérkeringésében, s reméljük, általa több szponzorra talál a gárda. Szeretnénk, ha kialakulna egy új támogatói kör a Loki körül, mert anyagilag meg kell erősödnie a csapatnak ahhoz, hogy ne a középmezőnyben, hanem előrébb végezzen a pontvadászatban – mondta az alpolgármester.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!