Sport

2014.06.13. 14:25

Rooney aranyról álmodik

Brazília - Az brit csatárklasszis, Wayne Rooney szerint a mostani a legjobb angol válogatott, melyben szerepelhet.

Brazília - Az brit csatárklasszis, Wayne Rooney szerint a mostani a legjobb angol válogatott, melyben szerepelhet.

A 28 éves támadó izgatottan várja a rajtot, készen áll az angolok vb-nyitó meccsére, és kitért a héten sérülést szenvedő csapattársára, Danny Welbeckre is.

Danny rendben lesz. Csak nem kockáztatott semmit az edzésen, de pénteken már tréningezni fog és bevethető lesz, ebben biztos vagyok. A célunk egyértelműen az, hogy megnyerjük a sorozatot, erre készítettük fel saját magunkat. Nyilván ezúttal más a tervezett út, de a cél ugyanaz: megpróbálni sikert elérni – nyilatkozta Rooney a riportereknek.

Ez a legjobb keretük

– A fiatal játékosok rengeteg energiát és élénkséget hoznak a csapatnak. Ez a legjobb keret, amióta válogatott vagyok. Nagyszerű a tagjának lenni és úgy vélem, Anglia fényes jövő előtt áll. Száz százalékig fittnek érzem magam, készen állok a tornára. Minden tőlem telhetőt bele fogok adni, hogy segítségére legyek a csapatnak – taglalta az angolok és a Manchester United világklasszisa.

Az angol válogatott magyar idő szerint vasárnap éjfélkor kezdi meg világbajnoki szereplését Manausban, az ellenfél Olaszország nemzeti csapata lesz.

ÉKN-DZST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!