Sport

2014.06.10. 16:48

A tavalyinál jobban sikerült szezon után estek ki

Debrecen - Negatív előjelekkel várta a másodosztályú Pioneers Viharsarki FC elleni osztályozó második mérkőzését az NB I-es tagsága megtartásáért harcoló DEAC Futsal Club. Az első találkozó alkalmával meglepetésre a békéscsabaiak nyertek 5–1-re, mely bár tetemes előnynek tűnt, ám mégis ledolgozhatónak.

Debrecen - Negatív előjelekkel várta a másodosztályú Pioneers Viharsarki FC elleni osztályozó második mérkőzését az NB I-es tagsága megtartásáért harcoló DEAC Futsal Club. Az első találkozó alkalmával meglepetésre a békéscsabaiak nyertek 5–1-re, mely bár tetemes előnynek tűnt, ám mégis ledolgozhatónak.Hazai pályán zárta a bajnokságot a hajdúsági egylet, a Pioneers látogatott Debrecenbe hétfőn este. A cívisvárosiak odatették magukat, félidőben már 5–1-re vezettek, és a végére is maradt a négygólos különbség, 9–5-re győzött a DEAC. Azonban a siker ellenére mégis búcsúzni kényszerül a legmagasabb osztálytól a Darányi-alakulat, ugyanis 10–10-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal a békéscsabaiak harcolták ki a feljutást.

– Felemásra sikerült a békéscsabaiak elleni osztályozós párharcunk: az odavágón bekövetkezett, amitől tartottam, vagyis hogy eltiltás, sérülés és munkahelyi elfoglaltság miatt öt meghatározó emberem is hiányzott. De ami a nagyobb baj volt, hogy azok, akik így bizonyítási lehetőséghez jutottak, mélyen tudásuk alatt teljesítettek. Nem értem miért futsalozott érdektelenül, szív nélkül az egész csapat, azt hiszem, már az első meccsen eldőlt az osztályozó – vélekedett Darányi Antal, a DEAC Futsal Club vezetőedzője, aki szerint az 5–1-es vereség rájuk nézve volt hízelgő.

A cikk folytatása a Hajdú-bihari Napló szerdai számában olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!