Sport

2014.04.11. 15:54

Kiderül, új lendületet ad-e az edzőváltás

Balmazújváros - Híres Gábor nélkül indul harcba a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata a Vasas ellen.

Balmazújváros - Híres Gábor nélkül indul harcba a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata a Vasas ellen.Újabb fontos találkozó előtt áll az immár Pajkos János által irányított Balmazújváros: a 33 ponttal az NB II-es tabella hatodik helyén lévő újvárosiak szombaton 16.30-tól a 31 pontos Vasas otthonában vendégszerepelnek.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a héten menesztették a hajdúságiak vezetőedzőjét, Híres Gábort, mivel a vezetőség szerint nem volt ereje az együttesnek, ami egyenes út a kieséshez. Hírest az addigi szakmai igazgató, Pajkos János váltotta a kispadon. Idő közben pedig a pályaedző személye is megváltozott, Szabó Balázs helyett Feczkó Tamás tölti be a jövőben ezt a szerepet.

Az újvárosiak legutóbb 3–0-s vereséget szenvedtek a Békéscsabától, míg a Vasas gólnélküli döntetlent játszott a Sopronnal. A két gárda októberi „randevúján” 1–0-s sikert aratott a Balmaz, szombaton délután kiderül, lendületet ad-e a hajdúságiaknak az edzőváltás.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!