Sport

2014.04.01. 16:15

Hozták a kötelezőt a debreceni futsalosok

Debrecen - Szoros meccsen, 7–6-ra verte a Nagykáta együttesét a DEAC.

Debrecen - Szoros meccsen, 7–6-ra verte a Nagykáta együttesét a DEAC.

A Kincsem Lovaspark Nagykáta érkezett Debrecenbe a férfi futsal alsóházi rájátszásának harmadik fordulójában. Az előzetes reményeknek megfelelően a hajdúságiak hozták a nem túl acélos Nagykáta elleni derbit, igaz, nehezebben, mint ahogy azt várni lehetett.

Balazsin András öngóllal ajándékozta meg Darányi Antal csapatát, majd pedig Berecz Zsolt duplával jelentkezett, 3–0. Aztán az első félidő utolsó percében szépítettek a vendégek, 3–1-et mutatott az eredményjelző félidőben.

A folytatásban potyogtak a gólok, a kátaiak sorozatban négyszer találtak be, így át is vették a vezetést. Azonban a vendéglátókat sem kellett félteni, Angyalos, Fábri és Nagy is eredményes volt, a 38. percben 6–5-re vezetett a DEAC. Az utolsó két minutumban még mindkét gárda betalált, így kiélezett végjáték után 7–6-os debreceni győzelemmel ért véget az összecsapás.

A felsőági rájátszás elődöntőjének a párosításai is kiderültek, az MVFC-Berettyóújfalu a Veszprémmel, a Győr az Aramis együttesével mérkőzik meg oda-visszavágós alapon. A Mezei-Vill pénteken 19.30-tól fogadják a veszprémieket.

A tények

DEAC Futsal Club–Kincsem Lovaspark Nagykát 7–6 (3–1)

Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, 50 néző. V.: Varga László

DEAC: Szalánczi – Angyalos, Nagy Imre, Varga D., Berecz. Cserék: Kiss A., Fábri, Fülep, Tar, Batári, Juhász B., Kerti, Pallai, Végső.

Gól: Balazsin (9. – öngól), Berecz (11., 15.), Angyalos (35.), Fábri (37.), Nagy Imre (38.), Varga D. (40.), ill. Fülöp (20.), Besenyei (28., 29.), Szabó Zs. (29., 34.), Tóth A. (39.)

Sárga lap: Szalánczi (28.), Fábri (38.)

Piros lap: Fülep (33.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!