Sport

2014.03.07. 14:47

Kihasználnák ellenfelük gyengéit

Balmazújváros - A balmazújvárosi NB II-es labdarúgók mindenképp győzni akarnak vasárnap az SZTK ellen.

Balmazújváros - A balmazújvárosi NB II-es labdarúgók mindenképp győzni akarnak vasárnap az SZTK ellen.Idei első hazai bajnoki találkozójára készül a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese: a hajdúságiak a Ness Hungary NB II. 18. fordulójában a tabella 11. helyén álló SZTK-Erima gárdáját fogadják a Városi Sportpályán vasárnap 14.30-tól.

A negyedik pozícióban lévő Újváros a tavaszi nyitófordulóban peches egy pontot szerzett úgy, hogy egy perccel a rendes játékidő vége előtt még 1–0-ra vezetett Híres Gábor alakulata, ám a 89. minutumban egyenlített a Kisvárda. A Szigetszentmiklós 1–0-s Sopron felett aratott sikerrel kezdte az évet.

A balmazújvárosiak és a szigetszentmiklósiak legutóbb augusztus 31-én találkoztak, akkor Urbin Péter, Forgács András és Virág Aladár góljaival 3–0-ra nyertek az újvárosiak.

– Nem emlékszem már pontosan a szituációra, de valakitől kaptam egy remek passzt, és egy jól eltalált lövéssel megszereztem a csapatomnak a harmadik találatot – régen volt már, jó lenne ismét betalálni nekik. Ha valaki nem látta a meccset, és csak az eredményt tudja, azt hiheti, az egy sima győzelem volt, pedig alaposan megnehezítették a dolgunkat a Pest megyeiek, az volt a szerencsénk, hogy jó időben lőttük a gólokat – mondta el érdeklődésünkre Virág Aladár, a Balmazújváros középpályása, aki ismét sikert vár az SZTK ellen.

– Nagyon sajnáljuk a múlt heti két elhullajtott pontot, arra készülünk, hogy vasárnap javítunk, számunkra ezúttal csak a győzelem lesz elfogadható. Megnéztük ellenfelünket videón, a szakmai stáb elmondta, mire, kikre kell figyelnünk, igyekszünk majd kihasználni riválisunk gyengéit. Bízunk benne, sokan kíváncsiak lesznek első idei bajnoki találkozónkra, és egy győzelemmel örvendeztethetjük meg a szurkolóinkat – reménykedett a labdarúgó.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!