Sport

2014.03.04. 16:49

Jelenleg ez a realitás

Debrecen, Berettyóújfalu - Turzó Józsefék nagyjából elégedetten zárták az alapszakaszt, Darányi Antal szerint nem derült ki, mire képes csapata.

Debrecen, Berettyóújfalu - Turzó Józsefék nagyjából elégedetten zárták az alapszakaszt, Darányi Antal szerint nem derült ki, mire képes csapata.

Augusztus végén, tizenkét együttessel és nagy reményekkel kezdődött meg az élvonalbeli férfi futsalbajnokság alapszakasza. A küzdelemsorozatban két gárda, az MVFC-Berettyóújfalu és a DEAC Futsal Club is képviselte Hajdú-Bihart.

Rontja az összképet

– Nagyjából teljesítettük a kitűzött célt, kilencven-kilencvenöt százalékban elégedett vagyok a csapattal. Kicsit ugyan rontja az összképet a 21. fordulóban a MAFC-tól elszenvedett vereség, illetve a veszprémi iksz, de ezeket leszámítva hozták a fiúk az elvárhatót – értékelt lapunknak Turzó József, az MVFC vezetőedzője.

– Bár jobban szerepeltünk, mint tavaly, azt hiszem, több lehetett volna ebben a sorozatban. Amennyiben nem söpör nálunk végig egy sérüléshullám, akkor egy bravúros teljesítménnyel akár az első hatba is bekerülhettünk volna. Úgy érzem, nem jött ki a társaságból, amire igazán képes, ha folyamatosan, fordulóról-fordulóra hasonló összeállításban tudtunk volna pályára lépni lehet, most nem az alsóházi rájátszásra készülnénk, de most ez a realitás – vélekedett Darányi Antal, a DEAC vezetőedzője.

A cikk folytatását a naplo.hu-n és a Hajdú-bihari Napló március 5-i számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!