Sport

2014.02.05. 14:25

Kritikákon innen és túl

Debrecen, Vác - Nem csak a pontokért, hanem az önbecsülésükért is küzdöttek Vácott - sikerrel.

Debrecen, Vác - Nem csak a pontokért, hanem az önbecsülésükért is küzdöttek Vácott - sikerrel.Nagyon nehéz feladat várt a DVSC-TVP-re kedden, hiszen annak a Vácnak az otthonában léptek pályára bajnokin, amely gárda jelenleg is harcban áll az EHF-kupában, illetve a legjobb négy közé pályázik a honi pontvadászatban. A papírforma egyértelműen a Konkoly-gárda mellett szólt, ráadásul a Lokiból Siska Pálma és Ábrahám Szilvia személyében alapemberek hiányoztak.

De a sport azért is szép, mert meglepő fordulatokra képes, s ennek most a cívisvárosiak örülhettek a keddi bajnokin. Bár lényegében végig a váciaknál volt az előny, ám a hajdúságiak nem adták fel, az utolsó percig küzdöttek, s végül a 28–28-as döntetlennel, egy pontot elraboltak a Dunakanyarból. A meccs hőse az a Sopronyi Anett volt, aki 12 góllal terhelte meg Triffáék kapuját, ráadásul a végső találatot az utolsó másodpercben szerezte. De vajon volt előzménye annak, hogy bravúrponttal gazdagodhat az utóbbi meccseken visszafogottabb teljesítményt nyújtó cívisvárosi egylet?

A váci meccs tapasztalatairól és az őt ért bírálatokról is nyilatkozott Sopronyi Anett, amit a Napló csütörtöki számában olvashatnak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!