Sport

2014.01.07. 15:50

Sportolási lehetőségek a lakótelepeken

Debrecen - Fontos, hogy a fiatalok ne csak iskolai keretek közt sportoljanak. Szerencsére a lakótelepeken élő fiataloknak is van erre lehetősége bőven. Ráadásul ingyen.

Debrecen - Fontos, hogy a fiatalok ne csak iskolai keretek közt sportoljanak. Szerencsére a lakótelepeken élő fiataloknak is van erre lehetősége bőven. Ráadásul ingyen. Nem kell drága konditermekbe járni erőnlétük megőrzése érdekében. Számos sportág közül választhatnak lakóhelyük közvetlen környezetében. Ott van ugyebár mindjárt a foci, ahhoz csak egy labda kell, meg egy kis sík terület ahol rúghatják a bőrt. De dobálhatják is, kapura is kosárba. Ehhez kapu kell vagy kosár, de szerencsére az is adott.

Aztán nem beszéltünk még az asztaliteniszről, micsoda zsenikre lehettünk egykor büszkék, a legendás trió: Gergely, Jónyer, Klampár vagy a hölgyek közül például Bátorfi Csilla.

Igaz ők annak idején sima asztalon gyakoroltak, de képzeljük el, mire lettek volna képesek, ha olyan, nehezített körülmények között tehetik ezt, mint ami a mai ifjaknak megadatott!

Végül de nem utolsósorban, ne feledkezzünk meg a téli sportok szerelmeseiről. E miatt sem kell sokat utaznunk, hiszen a lakótelepeken, direkt e célra épült, látványos, biztonságos dombok várják a havas lankák kedvelőit.

Jó egészséget, jó sportolást kívánunk!

- MP -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!