Sport

2014.01.24. 10:56

Kálucz elhagyta a Pitbullokat

Debrecen - Új küzdősport egyesület alakul Debrecenben, de Kovács Szabolcséknál sem áll meg az élet.

Debrecen - Új küzdősport egyesület alakul Debrecenben, de Kovács Szabolcséknál sem áll meg az élet.Kálucz Martin és Fényes Zsolt távozott a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen gárdájából.

- A fiúk a kezdetek óta a debreceni Pitbullokat erősítették, de úgy hozta az élet, hogy elválnak útjaink. Szép sikereket értünk el együtt, kívánom nekik, hogy a jövőben is eredményes legyen a pályafutásuk – mondta a klub hivatalos honlapjának Kovács Szabolcs csapatfőnök. A két versenyző távozásával az élet nem áll meg a klubnál, a szakvezetés a saját nevelésű, tehetséges fiatalokra épít, s persze, ott van Soltész László is, aki nem csak vezetőedzőként, de versenyzőként is szolgálja a csapatot.

- A klasszis Soltész László mellett komoly szerep vár a jövőben Végh Sándorra és Nyíri Bencére, úgy vélem, nem gyengültünk, más fightereink kapnak több lehetőséget, rájuk építjük a következő gálát is.

Kovács Szabolcs már az áprilisban, Debrecenben megrendezésre kerülő nagyszabású küzdősportgálára koncentrál, a csapatfőnök tervei szerint bombaerős mezőnyt láthatnak a nézők a Hódos Imre Sportcsarnokban.

Cutler Fight

A Napló utána járt, hogy a távozó harcosok hol folytatják karrierjüket.

– Egy újonnan alakuló egyesület, a Cutler Fight kötelékében dolgozunk tovább – nyilatkozta Kálucz Martin, akin kívül Fényes Zsolt és a szintén a Pitbulloktól érkező Borbély György is a gárdához tartozik. Az új küzdősport egyesület vezetőedzője Hutai László lesz. Kálucz Martin elárulta, április elején már lekötött meccse van a prágai Hero s Gate gálán, de egyáltalán nem kizárt, hogy hamarabb ringbe lép.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!