Sport

2013.10.29. 14:55

Idegenben szerezte meg idei második győzelmét a DEAC

Debrecen, Nagykáta - Ahogy lehetett rá számítani, a debreceni együttes nyerte meg a férfi futsal NB I. hetedik fordulójában rendezett Nagykáta–DEAC összecsapást.

Debrecen, Nagykáta - Ahogy lehetett rá számítani, a debreceni együttes nyerte meg a férfi futsal NB I. hetedik fordulójában rendezett Nagykáta–DEAC összecsapást. A Pest megyeiek nyeretlenül, hat vereséggel a hátuk mögött várták a találkozót, míg a hajdúságiak mérlege egy győzelem, egy döntetlen, és három vereség volt – az erőviszonyokat elnézve előzetesen sima derbire számíthatott Darányi Antal alakulata, melynek nem is kellett csalódnia.

A hazaiak öngóllal nyitottak, így már az első percben vezetett a DEAC, a folytatásban Fekete Viktor, Varga Dániel, majd Nagy Imre is betalált, míg a nagykátaiak a 19. minutumban vették be a „jó kaput”. A felek 3–1-es debreceni vezetésnél mehettek pihenőre.

A második félidőben tovább növelte előnyét a cívisvárosi gárda, mely végül magabiztos, 7–3-as sikert aratott, megszerezve ezzel második győzelmét ebben a bajnokságban. Nem pihenhetnek azonban Berecz Zsolték, hiszen csütörtökön 19.30-tól pótolják hazai pályán a harmadik fordulóból elhalasztott Győr elleni találkozójukat.

HBN


Kincsem Lovaspark Nagykáta–DEAC Futsal Club 3–7 (1–3)

Nagykáta, Városi Sportcsarnok, 100 néző. V.: Kovács Gábor (Pápai Z., Geleta M.)

Nagykáta: Hauer V. – Érsek R., Vörös P., Vörös I., Lovasi B. Csere: Borsi D., Főfai S., Kocsi J., Dohányos R., Balazsin A., Fülöp L. Vezetőedző: Vörös István.

DEAC: Szalánczi Z. – Angyalos A., Fekete V., Nagy Imre, Kiss A. Csere: Végső Zs., Berecz Zs., Varga D., Nagy István, Szentjobbi R., Tar G. Vezetőedző: Darányi Antal.

Gól: Dohányos (19., 39.), Vörös (37.), ill. Vörös (1. – öngól), Fekete (3.), Varga D. (4., 24.), Nagy Imre (20.), Kiss A. (30.), Berecz (36.)

Sárga lap: Vörös (25.), Dohányos (35.), ill. Berecz (10.)

Piros lap: Érsek (28.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!