Sport

2013.10.15. 16:06

Az esélytelenek nyugalmával

Debrecen - A világ élvonalához tartozó Fradi otthonába látogat a DVSC-TVP.

Debrecen - A világ élvonalához tartozó Fradi otthonába látogat a DVSC-TVP.

A sorsolás szeszélye folytán egyre erősebb ellenfelekkel mérheti össze erejét a Loki a női élvonalbeli kézilabda-bajnokságban, a soros rivális szerdán 18 órától a Bajnokok Ligájában szereplő, bő egy hónapja a világ legjobb együttesének tartott Győrt legyőző Ferencvárossal csapnak össze a hajdúságiak.

– A hétvégi BL-meccs miatt talán fáradtabbak lesznek a fradisták, s lehet, hogy a legjobbjaikat pihentetni akarják ellenünk, de ennek ellenére is ők a találkozó favoritjai. Annyit ígérhetek, nem feltartott kézzel lépünk pályára, ám úgy érzem, az lehet a reális célunk, hogy tízgólos különbségen belül maradjunk. Akkor már elégedett lennék, ha jól játszanánk, s a lehető legkevesebb technikai hibát vétenénk a meccsen. Mindent elkövetünk azért, hogy kellemes szájízzel mehessünk majd a négynapos pihenőnkre – kezdte a beszélgetést Barna Éva, aki korábban három évet húzott le a fővárosi zöld-fehéreknél.

Különleges élmény

– Meghatározó esztendők voltak ezek a pályafutásomban, mindig jó érzéssel térek vissza a Fradi csarnokába. Persze az évek múlásával már csökken a drukk, amikor ellenfélként lépek pályára a zöldek ellen, de még így is minden egyes meccs különleges alkalom a számomra – fogalmazott a Loki irányító-átlövője.

Hír még a DVSC-TVP háza tájáról, hogy úgy tűnt, sikerült leigazolni a Kiskunhalas kapusát, Pethő Renátát, ám a szerződés az utolsó pillanatban meghiúsult.

HBN-BN


Debrecen - Váratlan fordulat a Pethő-ügyben: hiába volt a szóbeli megállapodás, a Kiskunhalas kapusa mégsem igazol Debrecenbe – írja a klub honlapja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!