Sport

2013.08.29. 12:02

Meccsek életre-halálra

Debrecen - A DVSC-TVP a Békéscsaba ellen kezdi meg bajnoki menetelését pénteken 18 órától.

Debrecen - A DVSC-TVP a Békéscsaba ellen kezdi meg bajnoki menetelését pénteken 18 órától.

– Jól sikerült a felkészülésünk, egyben van a csapat, jó a társaság és már nagyon várjuk a Békéscsaba elleni meccset – kezdte a beszélgetést Sopronyi Anett, a Loki régi-új játékosa.

– Megmondom őszintén, a drukk egyre jobban fokozódik bennünk, s én is izgulok egy kicsit. Két éve nem játszottam itthon, ez is közrejátszik abban, hogy egyre többet gondolok a bajnoki nyitányra. Természetesen az öltözőben is állandó beszédtéma a Békéscsaba elleni derbi, többek között azt találgatjuk, mennyien buzdítanak majd bennünket a Hódosban. Bízom benne, hogy a lehető legtöbben...

Győzni kell!

A Loki számára egy vérbeli rangadóval indul a szezon, hiszen az ősi ellenfél viharsarki egylet látogat a cívisvárosba.

– Erős csapat a Békéscsaba, összeszokott társaság, ráadásul tavaly óta még erősödtek is, hiszen többek között az exlokista Szabó Valit is sikerült megszerezniük. A felkészülés során kétszer is játszottunk ellenük, így túl sok újat nem tud mutatni egymásnak a két gárda, ezért a pillanatnyi forma dönthet pénteken. Nagyon bizakodóak vagyunk, természetesen a győzelem kiharcolása lebeg célként a szemünk előtt – fogalmazott Sopi, aki kategorikusan fogalmazott a DVSC-TVP idényével kapcsolatban.

– Annyira kiegyensúlyozottnak tűnik a mezőny, hogy számunkra minden egyes meccs élet-halál küzdelem lesz ebben a pontvadászatban. Bele kell szoknunk ebbe az új formációba, s a lehető legtöbbet kihozni magunkból minden egyes találkozón. Bízom abban, hogy a Békéscsaba ellen megháláljuk a szurkolóink bizalmát, s jól kezdjük a bajnoki menetelést, ami nagy önbizalmat adna a csapatnak a folytatásra! – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Sopronyi Anett.

HBN-BN

A mérkőzésről pénteken 18 órától portálunk élőben tudósít.


Debrecen - A Lokinál mindenki nagyon bizakodó az új bajnoki idény előtt.


Debrecen, 2013. augusztus 27., kedd (MTI) - Megerősített játékoskerettel és új névszponzorral vág neki a pénteken rajtoló szezonnak a DVSC női kézilabdacsapata.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!