Sport

2013.08.16. 10:27

Elmarad a K-1 Magyar Nagydíj

Debrecen - A K-1 Magyar Nagydíj évek óta szervesen illeszkedik a virágkarnevált körülvevő programsorozatba.

Debrecen - A K-1 Magyar Nagydíj évek óta szervesen illeszkedik a virágkarnevált körülvevő programsorozatba.

Katona Attila és Pap Vilmos szervezők minőségi sportcsemegét kínáltak a küzdősportok szerelmeseinek, több világsztár megfordult a Hódos Imre, illetve a Főnix csarnokban. Az idén azonban elmarad a sokak által várt gála.

- Tavaly felkérték csapatunkat a budapesti TEK-gála szervezésére, az esemény olyan jól sikerült, hogy az idén is minket bíztak meg a feladattal – kezdte Katona Attila. – Ez óriási megtiszteltetés, kihívás számunkra. A TEK-rendezvény szeptember 14-én kerül lebonyolításra, ez az időpont túl közel lett volna az augusztusi végi, debreceni gálánkhoz, ez a versenyzők szempontjából sem lett volna ideális, hiszen többen részt vettek volna mindkét megmérettetésen. Így fájó szívvel, de kénytelenek voltunk az évek óta sikeres nagydíj megrendezéséről idén lemondani. Persze, ha sok millió forint állna rendelkezésünkre, akkor nem lenne probléma, de sajnos nem ez a helyzet.

Az önkormányzattól minden segítséget megkaptunk, idén is magunk mögött tudhattuk volna a város támogatását. Az évek alatt egy olyan nívót értünk el a debreceni rendezvénnyel, amit nem szeretnénk alább adni. Tiszteljük annyira a közönségünket, hogy csak minőségi bunyókat kínálunk számukra. Bízom benne, hamarosan újra ütős programmal örvendeztethetjük meg a küzdősportrajongókat – Debrecenben.

Ezek is érdekelhetik