Sport

2013.05.15. 12:48

Versenyt hirdettek a versenyben

Nyíregyháza - A jövő szerdai Kihívás Napján színes a nyíregyházi kínálat.

Nyíregyháza - A jövő szerdai Kihívás Napján színes a nyíregyházi kínálat.Miként azt a sportkoncepciónkban is megfogalmaztunk, prioritása van az utánpótlás nevelésnek és a szabadidős sportnak, szeretnék kedvet csinálni a rendszeres sportoláshoz, így aztán sok év után ismét beneveztünk a Kihívás Napjára - kezdte szerdai, városházi sajtótájékoztatót dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

Miként arról portálunkon korábban beszámoltunk, május 22-én rendezik a Kihívás Napját, amelyre megyénk öt települése nevezett. A legnagyobb lélekszámú kategóriában indul majd megyeszékhelyünk, amelyen a tizenöt perces pulzusszámnövelő mozgásra számtalan lehetősége lesz a mozogni vágyóknak. A városi önkormányzat és a Nyírsuli által szervezett akciót a Kelet-Magyarország is támogatja, a fő helyszín a Városi Stadion lesz, de emellett Sóstón, és a Nyíregyházi Főiskolán is lehet majd sportolni.

- Verseny a versenyben, így is fogalmazhatnánk azt, hogy a nyíregyházi óvodák, iskolák és munkahelyek számára külön vetélkedést hirdettünk meg. A három kategóriában a legtöbb regisztrációval bírókat megajándékozzuk. Szeretnénk, ha minél többen vennének majd részt programjainkon - fűzte hozzá Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!