Sport

2013.05.13. 13:34

Varga beállósként is bizonyított

Nyíregyháza - Végig izgalmas mérkőzésen nyertek a nyíregyháziak, szombaton a bajnok lesz a vendég.

Nyíregyháza - Végig izgalmas mérkőzésen nyertek a nyíregyháziak, szombaton a bajnok lesz a vendég.Meglehetősen rövid kispaddal érkezett vasárnap Hajdúnánásra Nyíregyházi Kézilabda Klub együttese, hogy teljesítse a másodosztályú férfi bajnokság Keleti-csoportjában az utolsó előtti fordulót. Ennek tükrében szinte drámai volt, hogy jó öt perc elteltével az egy szem beállós, Braun Brúnó sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot. Éltek is a lehetőségekkel a hazaiak, ám szünet után fordult a kocka és megszületett a hőn áhított vendéggyőzelem. Ebben nagy szerepet játszott a kilenc gólig jutó Varga László, aki a második játékrészben beállósként szerepelt.

– Nem idegen tőlem ez a poszt, hiszen tizenkét évig beállóst játszottam. Nagyon nem jött jól Brúnó sérülése, ráadásul az első félidőben sok hibával is játszottunk. Szünet után aztán Szűcs Balázs lett az irányító, én pedig mentem be a falba. Végig izgalmas volt a mérkőzés, az utolsó két percben, amikor három góllal vezettünk, akkor már biztosa voltam benne, hogy miénk lesz a fontos két pont- vélekedett Varga László a nánási meccsről.

A zárás szombaton hazai pályán lesz, amikor a már bajnok Mezőkövesd lesz a vendég. Amennyiben a nyíregyháziak bravúros teljesítménnyel nyerni tudnak, akkor az övék a bajnoki bronz. Szépen csillogna...

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!