Sport

2013.05.27. 14:53

Sopronyi Anett Debrecenben!

Debrecen - Régi-új játékossal bővült a DVSC-Fórum edzéseit látogató keret, ugyanis a Lokival készül Sopronyi Anett, a debreceniek korábbi válogatott kézilabdázója.

Debrecen - Régi-új játékossal bővült a DVSC-Fórum edzéseit látogató keret, ugyanis a Lokival készül Sopronyi Anett, a debreceniek korábbi válogatott kézilabdázója. Közismert, Sopi 2011-ben a spanyol Itxako Navarra csapatához szerződött, majd a szerb Zajecsárhoz vezetett az útja, ahol idén bajnok és kupagyőztes lett.

– Miután minden sorozat véget ért, amiben a Zajecsár érdekelt volt, így hazajöttem. Úgy éreztem, túl korai lenne elmenni szabadságra és szükségem van még egy kis mozgásra, ezért nem álltam le az edzésekkel. Mivel debreceni vagyok, és a klubvezetés már korábban is jelezte, szívesen látnak a tréningeken, így újra csatlakoztam a Lokihoz, ahol nagy szeretettel fogadtak – állt a Napló rendelkezésére Sopronyi Anett, aki arra a kérdésre vonatkozóan, hogy igazak-e azok az információk miszerint a DVSC-ben folytatja-e a pályafutását, kitérő választ adott: – Még túl korai erről beszélni – mondta sokat sejtetően a kiváló jobbátlövő.

A Napló úgy tudja, Sopronyi szerződtetése attól függ, hogy megkapja-e a jövő évi élvonalbeli tagságot a Debrecen.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!