Sport

2013.05.02. 19:08

Bronzérmek egyéniben és bambi csapatban

Nyíregyháza, Veszprém - Az elmúlt hétvégén Veszprémben rendezték meg a vívók országos vidékbajnokságát, melyen az NYVSC tőrözői is részt vettek.

Nyíregyháza, Veszprém - Az elmúlt hétvégén Veszprémben rendezték meg a vívók országos vidékbajnokságát, melyen az NYVSC tőrözői is részt vettek. Az első nap Bay Kitti serdülő női tőr kategóriában a hatodik helyen zárt.

A második napon sűrű volt a program: bambi fiú tőr, gyerek női tőr és végül bambi fiú csapatverseny. A tizenhatos táblán Kiss Mátyásnak Madura Mátéval kellett megmérkőznie, így Kissnek nem sikerült bejutnia a nyolcas döntőbe. Az elődöntőbe jutásért ismét pechesek voltak a nyíregyháziak, hiszen Madurának másik klubtársával, Parádi Botonddal kellett vívnia.

Most Botond nyert és végül bronzérmet vehetett át, míg Madura a hatodik helyen végzett. A csapatversenyben az NYVSC (Kiss Mátyás, Parádi Botond és Madura Máté) remek vívással, és nagy küzdelemben végül a harmadik helyen zárt. Bay Kitti szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel. K

M

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!