Sport

2013.04.30. 14:39

Focizó ifjak lepik el az Oláh Gábor utcát

Debrecen - Több mint kétszáz gyermek küzd majd meg a hétvégén a Telekom Labdarúgó Diákolimpián.

Debrecen - Több mint kétszáz gyermek küzd majd meg a hétvégén a Telekom Labdarúgó Diákolimpián.A hazai labdarúgás-utánpótlás, az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekében idén először a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom közösen hirdeti meg az iskolás lány és fiúk számára hagyományosan megrendezett Diákolimpia labdarúgóversenyeit.

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia elnevezésű, több ezer játékost megmozgató eseménysorozatot 2013. április 20. és június 17. között négy hétvégén több korcsoportban, az alap- és középfokú oktatási intézmények tanulói számára, „felmenő” versenyrendszerben rendezik meg. A megyei és országos döntők helyszínein nem csak a pályára lépő iskolásokat, hanem az őket kísérő tanárokat, családtagokat és a csapatokért szurkoló közönséget is színes programok, valamint ismert hazai sportolók és közéleti személyiségek várják.

A Hajdú-Bihar megyei döntőn mintegy 220 diák vesz részt a küzdelmekben, az eseményt a Magyar Diáksport Szövetség támogatásával a Hajdú-Bihar megyei Diáksport Szövetség szervezi május 4-5-én az Oláh Gábor utcai sporttelepen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!