Sport

2013.04.30. 12:20

A Lokinál nincs Coulibaly-ügy

Debrecen - A hajdúsági klubnál az előttük álló feladatokra koncentrálnak a szezon hátralévő részében.

Debrecen - A hajdúsági klubnál az előttük álló feladatokra koncentrálnak a szezon hátralévő részében.A szerződésem lejár, és nem szeretnék hosszabbítani” – idézte a minap a mercato365.com portál a DVSC-TEVA csatárának, Adamo Coulibalynak állítólagos szavait, majd így folytatódik a francia csatár mondandója: „nagy kaland számomra ez a történet, de a vége felé közeledik, vissza akarok térni Franciaországba. Belgium és Magyarország után szeretnék közelebb lenni a családomhoz”.

A támadó szavai ismét felkorbácsolták a kedélyeket a Loki-szurkolók körében, hiszen ha valóban elhagyja a nyáron Debrecent – amire bizony van esély –, akkor rengeteg gól is „távozik” a cívisvárosból. Nem példa nélküli, hogy a futballistának tulajdonított szavak galibát okoznak, mint ismert, Coulibaly egy korábbi nyilatkozata miatt csak a klub külön engedélyével adhat interjút.

A focira koncentrálnak

A piros-fehérek vezetőségétől azt az információt kaptuk, hogy Adamo Coulibaly állítása szerint nem beszélt az említett portál újságírójával. A klub elöljárói hozzátették: nagyon fontos hét mérkőzés vár a csapatra a bajnokságban és a Magyar Kupában, most csak erre koncentrálnak a debreceniek, nem kívánnak foglalkozni semmilyen szóbeszéddel.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!