Sport

2013.02.28. 12:58

Szalánczi Tamás: Képlékeny kerettel, győzelemben bízva

Debrecen - A DVSC-DEAC hazai pályán mindenki ellen győzelmi esélyekkel száll harcba.

Debrecen - A DVSC-DEAC hazai pályán mindenki ellen győzelmi esélyekkel száll harcba.Hét végén rajtol a labdarúgó NB II. tavaszi szezonja, a Keleti-csoportban két hajdú-bihari együttes, a DVSC-DEAC és a Balmazújváros feszül egymásnak. A vasárnap 14.30-tól a debreceni Egyetemi Sporttelepen sorra kerülő összecsapás esélyeiről Szalánczi Tamás, a kis Loki trénere osztotta meg velünk a véleményét.

Képlékeny a keret

– Nehéz mérkőzésre számítok, ugyanis a másodosztály egyik meghatározó alakulata, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő látogat hozzánk – fogalmazott a szakember. – A találkozóra készülő keretünk igencsak képlékeny, mert az összeállításunkat nagyban meghatározza az első csapat szombati, kecskeméti találkozója. Majd kiderül, ki mennyi játékpercet kap az utazók közül, de ha úgy alakul, hogy kevés „visszajátszót” kapunk a nagycsapattól, akkor szerepet kaphatnak az U19-es gárdánk ifjú tehetségei – mondta Szalánczi.

Az edző jó eredményre számít a Balmazújváros ellen, hiszen mint mondta: – Úgy vélem, a DVSC-DEAC-nak hazai pályán mindenki ellen a győzelem igényével kell pályára lépnie. Ezt korábban már bizonyítottuk a Nyíregyháza vagy a Vasas ellen is – emlékeztetett Szalánczi Tamás.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!