Sport

2012.12.14. 10:44

DSI-gála: jutalmazás, verseny és produkciók

Utánpótlás - Ahogy azt már megszokhattuk, a DSI jutalmazza az egyesület legjobb sportolóit.

Utánpótlás - Ahogy azt már megszokhattuk, a DSI jutalmazza az egyesület legjobb sportolóit.Idén is megrendezi hagyományos Évzáró Gáláját a Debreceni Sportcentrum–Sportiskola. Az ünnepi esemény ezúttal december 17-én, hétfőn 17.00 órától, rendhagyó helyszínen, a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban lesz.

Tiszteletbeli tagok

A DSC-SI vezetői 2012 végén is díjazzák a szakosztályok legjobbjait, a jó tanuló – jó sportolókat és a legszorgalmasabb versenyzőket is. Megválasztják továbbá az év legjobb utánpótláskorú leány és fiú, valamint a legjobb felnőtt női és férfi sportolóját is. Újdonság, hogy a sportvezetők elismerik azokat veterán versenyzőket is, akik a DSI tiszteletbeli tagjai és kiváló eredményeket értek el 2012-ben. A gála a hagyományoknak megfelelően a szakosztályok játékos sportvetélkedőjével és várhatóan ezúttal is kiváló hangulatban ér véget.

A DSI hangjai

Mikrofonra cserélik labdáikat és edzőszerelésünket a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola – nem csak a sportban – tehetséges fiatal versenyzői a hagyományos Évzáró Gálán. Az idei ünnepi esemény egyik legizgalmasabb újítása, hogy a közönség művészi vénával megáldott fiatalokat ismerhet meg. Az egyelőre titok, pontosan milyen előadásokkal készülnek a gyerekek, annyi azonban garantált, a sportiskolás gála meghitt hangulatát tovább emeli a fiatalok produkciója. Egy korábbi és egy jelenleg is a DSI- ben játszó kosaras, valamint egy atléta dalra fakad, egy úszó és egy triatlonista pedig szavalni fog a Hódos közönségének.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!