Sport

2012.09.06. 12:11

London 2012 - Sors Tamást kizárták 200 m vegyesen

London, 2012. szeptember 6., csütörtök (MTI) - A Londonban egy-egy arany- és ezüstérmet nyert Sors Tamást a 200 méteres vegyesúszás előfutamában kizárták a paralimpia csütörtöki versenynapján.

London, 2012. szeptember 6., csütörtök (MTI) - A Londonban egy-egy arany- és ezüstérmet nyert Sors Tamást a 200 méteres vegyesúszás előfutamában kizárták a paralimpia csütörtöki versenynapján.A 100 pillangón múlt csütörtökön győztes, 400 gyorson kedden második magyar sportolót - aki a második helyen ért célba futamában, s így döntőbe jutott volna az S9-es kategóriában - szabálytalan forduló miatt zárta ki a versenybíróság.

"A felvételek megtekintése után úgy döntöttünk, nem nyújtunk be óvást, mert nincs esély annak megváltoztatására - tájékoztatta az MPB hivatalos honlapját Sós Csaba szövetségi kapitány. - Jogos döntés született, amit el kell fogadnunk."

Ugyanebben a számban a szerdán 50 gyorson ezüstérmes Tóth Tamás hetedik eredménnyel bejutott az esti fináléba, míg Meilinger Csaba a kilencedik időt érte el, s 24 századmásodperccel maradt le a fináléról.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!