Sport

2012.09.28. 15:52

DVSC-Teva - Haladás lenne a győzelem

Labdarúgás - A Szombathelyi Haladás együttesét fogadja a Loki szombaton 16 órától az Oláh Gábor utcán.

Labdarúgás - A Szombathelyi Haladás együttesét fogadja a Loki szombaton 16 órától az Oláh Gábor utcán.Egy nem várt vereségbe futott bele a DVSC-Teva csapata a múlt héten, amikor is az újonc Eger 1–0-ra legyőzte a címvédő Debrecent. Ahogy Bódi Ádám, a piros-fehérek jobb oldali középpályása elmondta, ahogy egy sikert, úgy egy vereséget is fel kell tudni dolgozni, és bár nekik a tavalyi bajnokság után kissé szokatlan volt a kudarc, az egriek elleni meccs kiértékelése után immár százszázalékosan a Haladásra koncentrálnak.

Vélhetően nem állnak be

– Mindenképpen győzelemre játszunk majd, pláne hazai pályán. Talán ezúttal plusz motivációt jelent, hogy javítani szeretnénk a nyolcadik fordulóban elszenvedett csúfos vereséget. A találkozó után úgymond megdorgált minket a szakmai stáb, ami teljesen jogos volt. Hét elején aztán kielemeztük az eger elleni találkozót, aminek voltak pozitív mozzanatai is, ám be kell vallani, több volt a hiba. Ezeket a bakikat a szombathelyiek ellen nem követhetjük el, hiszen aktuális ellenfelünk egy jó csapat, amelyet kiváló játékosok alkotnak és tényleg játsszák a focit. Az Egerrel szemben a Haladás remélhetően nem áll majd be védekezni – ez nekünk is jobban feküdne – osztotta meg a Hajdú-bihari Naplóval Bódi Ádám, a Loki ifjú játékosa.

Érdekesség, hogy a lokisták minden valószínűség szerint a többszörös válogatott, egykor debreceni színekben játszó Halmosi Péterrel is összecsapnak a szombaton 16 órakor kezdődő találkozón, melyet a Hajdú Online élőben közvetít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!