Sport

2012.09.10. 10:38

Az elmúlt hétvége „aranyköpései” a megyei futballban

A játékvezető lefújta a küzdelmet, de ki mondta, hogy vége a meccsnek?

A játékvezető lefújta a küzdelmet, de ki mondta, hogy vége a meccsnek?

Plókai Mihály (Kaba): – Ha reggelig játszunk, akkor sem rúgunk gólt. (Kaba–Monostorpályi 0–3 (0–1))

Antal István (Nyíradony): – Amíg a „helyi jó labdarúgók" nem járnak edzésekre, addig ez az eredmény várható. (Nyíradony–Hajdúnánás 0–4 (0–3))

Katona László (DEAC–Szertár Sportbolt II): – Minden ellenkező híresztelés ellenére, minimum a döntetlent megérdemeltük. Ma jó kapuba rúgtunk két gólt és ez egy pontot eredményezett. (Hosszúpályi–DEAC–Szertár Sportbolt II 2–2 (2–0))

Tóth Csaba (Nyírábrány): – Nagyon rossz felfogásban, rengeteg hibával játszott ma a csapatunk, szinte értékelhetetlen támadójátékkal, ezért nem sok esélyünk volt a győzelemre. (Létavértes II.–Nyírábrány 3–1 (1–1))

Oláh Sándor (Vámospércs): – Huszonkét ember a kilencvenegyedik percig nem tudta eldönteni a mérkőzést, aztán valaki ezt megtette helyettünk. (Görbeháza–Vámospércs 1–0 (0–0))

Nagy Róbert (Debreceni SC): – A mai napon – ahogy Alfréd mondta, a Batman című filmben –, azért zuhantunk a mélybe, hogy innen már csak felfelé vezethet az utunk. (Balmazújváros II.–Debreceni SC 4–0 (2–0))

Lukács János (Komádi): – Pozitívum, hogy győztünk, a többit pedig gyorsan felejtsük el. (Biharnagybajom–Komádi 2–3 (1–1))

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!