Sport

2012.07.16. 13:21

London 2012 - Megérkezett a magyar csapatvezetés, rekord a Heathrow-n

London, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Hétfőn megérkezett Londonba, a jövő pénteken kezdődő olimpiára az első magyar hivatalos ötkarikás küldöttség Molnár Zoltán csapatvezetővel az élen.

London, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Hétfőn megérkezett Londonba, a jövő pénteken kezdődő olimpiára az első magyar hivatalos ötkarikás küldöttség Molnár Zoltán csapatvezetővel az élen.Molnár Zoltán az MTI-nek a leszállást követően elmondta: a Heathrow repülőtéren minden gördülékenyen ment, a fogadás jól sikerült, a szervezők munkáját közel ezer önkéntes segíti a reptéren.

"Mindenki figyelmes, barátságos és gyorsan átjutottunk a Heathrow-n, a belvárosba utazás autóval azonban nem a legjobb. Így azt ajánlom minden szurkolónak, hogy a leszállás után tömegközlekedéssel menjen tovább. Nekünk az első utunk az olimpiai faluba vezet, hogy előkészítsük a magyar versenyzők érkezését" - mondta Molnár, akivel hétfőn Nagy Zsigmond csapatvezető-helyettes, valamint a MOB-irodáról Sipos Gertrúd és Báthori Zsófia tartott együtt.

A Heathrow bejelentette, hogy hétfőn összesen mintegy 237 ezer utast fogad, köszönhetően az olimpiai érkezőknek, ami új rekord Európa legnagyobb légi kikötőjében. A régi csúcs 233 562 volt 2011 júliusából.

"Nagyszerű, ilyen csúcs közvetlen részese még nem voltam. Mi ma négy fővel járultunk hozzá a rekordhoz" - jegyezte meg nevetve Molnár Zoltán.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!