Sport

2008.03.10. 10:20

Ronaldinho - Sosem leszek Chelsea játékos

<p>A Chelsea játékstílusa messze áll az enyémtől, ezért sosem fogok a Stamford Bridge-en játszani - jelentette ki a Barcelona klasszisa, Ronaldinho. A brazil támadó azt is leszögezte: egyáltalán nem érdekli egyik milanói csapat ajánlata sem.</p>

Az utóbbi időben, képességeihez képest gyengén teljesít Ronaldinho a katalán együttesben, ezért már többször felmerült, hogy a nyáron eligazol a klubtól. A londoni kékek tulajdonosa, Roman Abramovics köztudottan a csapathoz akarja csábítani a 27 éves csillagot, ám Ronaldinhónak esze ágában sincs a Chelsea-hez igazolni.

"Tudom, hogy le akarnak igazolni, de nekem semmi kedvem náluk játszani" - kezdte mondandóját a brazil támadó. "Amikor egymás ellen meccseltünk a Bajnokok Ligájában a Chelsea védői nem a labdát akarták megszerezni, hanem a lábamat elrúgni" - indokolta döntését a focista. Ronaldinho nem csak a Chelsea ajánlatát utasította vissza. "Az Internazionale és az AC Milan érdeklődésével sem foglalkozom. Jelenleg a Barcelonában futballozom, ahol a legjobb formámat akarom nyújtani" - zárta le a témát a klasszis.

Ezek is érdekelhetik