Sport - Foci

2008.04.24. 06:40

Barcelona-Manchester United 0-0

<p>A hazai csapat végig hatalmas mezőnyfölényben játszott.<BR /><dia width="900" height="700" alt="Barcelona - Manchester United 0-0 2008.04.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Barcelona___Manchester_United_0_0_2008_04_2/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Barcelona - Manchester United 0-0 2008.04.24." /></a></dia></p>

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érhette a sokk a barcelonai szurkolókat, amikor Busacca játékvezető a 2. percben Milito 16-oson belüli kezezését követően büntetőt ítélt a vendégeknek. A labda mögé Cristiano Ronaldo állt, aki kissé flegmán rúgta meg a labdát, és még a kaput sem találta el - MU első hatalmas lehetősége ezzel kimaradt. A folytatásban meddő mezőnyfölényben játszott a Barcelona, Messiék hiába szállták meg a vendégek tizenhatosának előterét, az utolsó passzokat rendre elrontották, így gólnélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

A második játékrész során, ha lehet, még nagyobb fölényben játszott a Barcelona, ám a jól záró manchesteri védelem mellett még a legaktívabb katalán játékos, Leo Messi is csak egy-egy apró felvillanásra volt képes.

Az angolok hősiesen bekkelték ki a mérkőzést, ezért a 0-0 igazságosnak mondható - a döntetlennel a Manchester United várhatja előnyösebb helyzetben a visszavágót. A Barcelona pedig sopánkodhat, hogy óriási mezőnyfölénye ellenére nem tudott legalább egy gólt begyötörni a MU-nak, és persze megköszönheti Cristiano Ronaldónak a meccs eleji lezserségét...
Forrás: NB1.hu

Nézze meg a videót is!

 

Nézze meg a videót is!

 

Nézze meg a videót is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!