Hirdetés

2023.03.21. 16:05

Kollégiumi elhelyezés

PR-cikk

A Széchenyi István Egyetem öt kollégiumban biztosít a hallgatói számára kollégiumi lakhatást tanévenként. A kollégiumi felvétel egy tanévre, vagyis 10 hónapra szól, kivéve, ha a hallgató tanulmányi státusza megváltozik (passzív, levelezős, abszolvált, törölt, stb.) A kollégiumi felvételi eljárásban csak aktív, nappali tagozatos hallgatók vehetnek részt. A jelentkezés minden esetben a dormitory.sze.hu rendszeren keresztül történik. Az egyetem több jelentkezési időszakot hirdet egy tanévben.

Biztonságos környezet: a kollégiumban biometrikus azonosító rendszer működik. A kollégistáknak rendelkezniük kell a rendszerhez tartozó hallgatói kártyával. A vendégeknek a kollégiumi vendégkártya kiváltása szükséges ahhoz, hogy a kollégiumok területére be tudjanak lépni. 

Kedvező díjak: Jelenleg 9300 Ft és 20500 Ft között mozognak a díjak.

Elsőéves jelentkezés: általában az egyetemi felvételi eljárást követő napokban van meghirdetve így augusztus első hete, a frissen felvételt nyert hallgatók számára, illetve a passzív hallgatóknak, akiknek nincs egy lezárt féléve sem, valamint az előző keresztfélévben felvételt nyert hallgatók számára. Az elsőévesek a felvételi eljárásban rögzített pontszámokkal tudnak jelentkezni a kollégiumokba, illetve azok tudnak benyújtani jelentkezést, akiknek légvonalban több, mint 30 km-re van a lakóhelyük Győrtől/Mosonmagyaróvártól.

Kollégiumok:

Cserháti Sándor Kollégium - Mosonmagyaróvár
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Gazdász utca 10.
Hegedűs Gyula Kollégium - Győr
Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.
Multifunkciós Épület - Győr
Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.
Famulus Kollégium - Győr
Cím: 9027 Győr, Budai u. 4-6.
Külső Kollégium - Győr
Cím: 9023 Győr, Mészáros Lőrinc utca 20.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában