Hirdetés

2023.01.26. 15:34

5 dolog, amit méretre kell szabni

Ezeket a dolgokat érdemes méretre készíttetni

Forrás: pexels.com

1) Beépített szekrény

Gardróbszekrények

Manapság szó szerint olyan dolgok vesznek körül bennünket, amelyek valamilyen módon egységesek. A legtöbb terméket és szolgáltatást sorozatban és minden vásárlónak azonos formában biztosítják. Az előnyök nyilvánvalóak – ár, gyorsaság, elérhetőség, kiszámíthatóság. De vannak dolgok, amelyeket még ma is egyedileg kellene elkészíttetni.

Kezdjük a háztartással. A beépített gardrób remek megoldás kis lakásokba és nagy családi házakba is. Egy ilyen szekrény a tér lehető legjobb kihasználását jelenti, és jól is néz ki. Ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy minden helyiségben beépített szekrények kellenek. Lehet például egy nagy beépített gardrób az előszobában, a hálószobában pedig klasszikus sorozatgyártású gardróbszekrények. De mindenkinek van otthon valami felesleges felszerelése, amit már nincs hol tárolni. Megoldásként szolgál egy nagy beépített gardrób, melynek kapacitása általában egy többtagú háztartás számára is elegendő.

2) Férfi öltöny

Közvetve rákötünk a gardróbokra. A férfiaknak még manapság is kellene legalább egy tökéletesen passzoló öltöny a ruhatárukba. Ezt csak szabással lehet elérni. Azt gondolhatod, hogy a férfi öltöny a múlté, és amúgy is csak néhány évente veszi elő a sajátját. De ez általában egy fontos társasági esemény, ahol jól akar kinézni. Soha nem fog jobban kinézni, mint egy személyre szabott öltönyben.

Természetesen a hölgyek egyedi készítésű ruhákkal is bővíthetik gardróbjukat. Így biztosak lehetnek abban, hogy nem találkoznak más nővel, aki ugyanilyen ruhát visel. Egyébként igaz, hogy egy nő akár konfekcióruhában is remekül tud kinézni. A férfiaknál kicsit más a helyzet ebből a szempontból.

3) Fürdőszoba

Térjünk vissza a lakberendezéshez. A fürdőszoba olyan helyiség, amelyre különös figyelmet kell fordítani. Általános szabály, hogy ez egy kis szoba. Ha meglévő fürdőszobát újít fel, ne korlátozza magát a régi fürdőkád „csak” lecserélésére. Dolgozzon fel egy 3D-s vizualizációt, és találja meg a lehető legjobb megoldást.

Mi van azzal, ha szükség lesz a vízvezeték vagy csatorna áthelyezésére és új áramelosztásokra? Az eredmény mindig megéri. Mindig az Ön igényeire szabott fürdőszobát valósítson meg.

4) Jogi dokumentumok

Megszokta, hogy amikor szerződésre vagy más jogi dokumentumra van szüksége, egyszerűen letölt egy sablont az internetről? Súlyos hibát követ el, amit megbánhat, amikor a bírósági eljárás során a szembenálló fél szó szerint széttépi. Gyakran előfordul, hogy az internetes szerződésminták olyan jogszabályokon alapulnak, amelyek már nem hatályosak, így gyakorlatilag hatástalanok. Minden többé-kevésbé fontos jogi dokumentumot mindig jogi tanácsadónak kell elkészítenie.

5) Befektetési portfólió

Bármely bankban vagy befektetési cégnél nagyon egyszerűen befektethet a szokásos befektetési alapokba. De mindannyian eredetiek vagyunk – némileg eltérő tulajdonnal rendelkezünk, eltérőek a céljaink és eltérő kockázattűrő képességünk. Inkább használja ki a lehetőséget, hogy pontosan személyre szabott befektetési ajánlatot készítsenek Önnek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában