Hirdetés

2022.08.30. 06:34

Megújul Debrecen legnagyobb OTP bankfiókja

2022 őszétől 2024 év végéig két ütemben megújulnak a Debrecen, Hatvan utca 2-4. és Pásti utca 1-3. szám alatti bankfiókok. A tervekről Fürjész István fiókigazgatót kérdeztük.

Mikor kezdődnek az átalakítási munkálatok, és meddig tartanak?

Az átalakítás első üteme idén ősszel veszi kezdetét, melynek keretében a Hatvan utcai bankfiókunk felújítását kezdjük el. Ezt követően a Pásti utcai bankfiók felújítási munkálatai következnek, melyek előreláthatólag 2024 végére megvalósulnak.

Miért van szükség az átalakításra?

Az OTP Bank folyamatosan fejleszti országos hálózatát. Nagy örömünkre szolgál, hogy még idén elkezdődik a Hatvan utcai fiókunk megújítása, korszerűsítése, mivel 10 évvel ezelőtt renoválták utoljára. Az elmúlt évtizedben megváltoztak az ügyfélszokások: a digitális bankolás lendületes előretörésével és a ki- és befizető ATM-ek elterjedésével az ügyfelek is agilisabbá váltak, kollégáinkat leginkább személyes tanácsadás céljából keresik fel. A bankfiókjaink belső terei ezen igényekhez igazodva kerülnek átalakításra. A felújítást természetesen úgy szervezzük, hogy az minél kevesebb kellemetlenséget okozzon ügyfeleinknek.

Hogyan érinti az átalakítás első üteme az ügyintézést?

2022. szeptember 23-án a Hatvan utca 2-4. szám alatt található bankfiókunk zárva tart, és az ott lévő ATM-ek sem fognak üzemelni. Ügyfeleink banki ügyeiket ezen a napon a Pásti utca 1-3. szám alatti bankfiókban tudják intézni. A szokásosnál nagyobb ügyfélforgalomra számítunk, ezért kérjük kedves ügyfeleinket, hogy csak a legszükségesebb esetben keressék fel fiókunkat

A felújítás időtartama alatt, szeptember 26-tól a Hatvan utca 2-4. szám alatti bankfiókunk és a korábban itt megtalálható ATM-ek a Piac utca 7-9. szám alá kerülnek áthelyezésre, és ezen a címen lesznek elérhetőek. Ezen bankfiók a Hatvan utcai épületünktől 50 méteres távolságra található.

A készpénzmentes privát banki ügyintézést 2022. szeptember 5-től (hétfő) a Barna utca 23. szám alatti OTP Bank fiókba helyezzük át. Ezen bankfiókban kizárólag privát banki ügyintézés lehetséges.

 

2022. szeptember 30-tól a Pásti utca 1-3. szám alatti fiókunk készpénzmentes bankfiókként fog üzemelni. Készpénzes (forint és valuta) műveleteket kizárólag a Piac utca 7-9. szám alatti egységünkben tudnak ügyfeleink intézni. Javasoljuk, hogy készpénzfelvételre és -befizetésre elsődlegesen a fiókjainkban megtalálható ATM-einket használják. Szükség esetén munkatársaink állnak rendelkezésükre.

A költözés részleteiről, valamint az egyes épületekben elérhető szolgáltatások pontos köréről ügyfeleink személyes tanácsadójuknál vagy fióki munkatársainknál érdeklődhetnek.

Debrecenben üzemelő többi bankfiókunk és ATM-ünk működési rendjét és szolgáltatásait nem érintik a változások. Bankfiókjaink és ATM-eink teljes listáját ügyfeleink megtalálják a www.otpbank.hu oldalon.

Bízunk benne, hogy mielőbb személyesen is találkozhatunk felújított fiókjainkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában