Szponzorált tartalom

2022.05.13. 19:25

Krones Run: sportos gyárlátogatás a Krones-nél május 28-án

Május 28-án délelőtt debütál a Krones Hungary és az Ultrabalaton szervezőjének első debreceni futóversenye, a Déli Ipari Parkban körbevezető Krones Run. A város egyik legújabb és leggyorsabban fejlődő ipari parkjában körbevezető futás különlegessége a befutó, ami mind a négy táv esetében a Krones Hungary gyártási területén és irodaépületén vezeti a futókat a befutóérem felé vezető úton.

Forrás: Krones Hungary

Az országos Maratonman versenysorozat első tiszántúli eseményeként megrendezendő Krones Run célja a sport és a testmozgás népszerűsítése mellett a Déli Ipari Park bemutatása, ahol néhány évvel ezelőtt a Krones Hungary volt az első beköltöző. Ezért a verseny valamennyi távja (1,5 km, 3 km, 5, km, 10 km) az ipari parkon belül vezet majd, de az igazán egyedülálló élményt a befutó biztosítja, hiszen minden táv utolsó szakasza a Krones működő, termelő üzemén keresztül viszi a futókat!

Forrás: Krones Hungary

A május 28-i sportesemény szervezésében a Krones Hungary partnere az ország legnépszerűbb futóversenyeit (Ultrabalaton, Ultra Tisza-tó) jegyző Balatonman, ami garanciát jelent a magas színvonalú szervezésre, környezetbarát lebonyolításra. A rajtcsomagba Mizuno technikai póló kerül, az útvonalakon teljes BiotechUSA-frissítést biztosítanak, a célban pedig egyedi befutóéremmel várják a futókat. A partnerségnek köszönhetően a Krones Run a Maratonman versenysorozat legújabb állomásaként is bemutatkozik, ahol a kilométerek mellett Ötpróba Párizsba-pontokat is gyűjthetnek a sportbarátok, értékes ajándékokért cserébe.

A fenntarthatóság jegyében a futóverseny az Ultrabalatonhoz hasonlóan műanyagmentes lesz, így a frissítőpontokon és a versenyközpontban semmilyen egyszer használatos műanyag vagy papír poharat nem helyeznek ki, a frissítés a versenyzőknél lévő saját poharakkal, kulacsokkal vagy ivótartályokkal lesz lehetséges.

A részletes versenykiírás és nevezés a https://futas.maratonman.hu weboldalon érhető el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában