Hirdetés

2022.05.11. 12:22

Hurrá, kislány születik!

Mindenki szeretne egyedi, kedves, de egyben hasznos ajándékkal készülni, ha lányos babaváró buliba hivatalos.

Sokan elbizonytalanodnak, amikor ajándékot keresnek. Legyen persze bájos kislányos, de egyben hasznos ajándék is. Ha még nem tudott dönteni, akkor válasszon babaváró ajándékcsomagot.

Babaváró csomagok kislányoknak

Egy kisbabának az első időszakban egyelőre babaruhákra, babaápolási eszközökre, játékokra van szüksége. A kompletten elkészített ajándékok a babáknak és szülőknek egyaránt megfelelőek, aki ajándékozza, annak pedig könnyebbség, mert nem kell mindent külön megvásárolni. A lányos babaváró ajándékcsomagok már készen várják a Happy Baby Box webáruház kínálatában. 

A kislányoknak természetesen gyönyörű rózsaszín árnyalatokkal teli, szakértő kezek által összeválogatott csomagok közül válogathat, melyeket masnis díszdobozban is megvásárolhat, és akkor máris átadásra készen állnak. A gondos csomagolás garantálja, hogy tökéletes lesz a meglepetés és hatalmas az öröm.

Forrás: happybabybox.hu

Gondoskodás és odafigyelés egy dobozban

Rózsaszínben pompázó ajándékok egy gyönyörű dobozba csomagolva.

A lányos babaváró csomagokat három méretben kínálja a Happy Baby Box. A csomag méretétől függően található benne body, cumi, textilpelenkák, takaró és kedves figurák, amik az első játékai lehetnek a kislánynak. 

Szívet melengető csomagok

Elolvadnak a családtagok, ha meglátják a kis tündért, az I love Mum & Dad feliratú bodyban. Mit tartalmaz a csomag? A babának szükséges alapdolgokat, úgymint takarót, cumit, bodyt és egy bájos kis plüssfigurát, ami kedvére megmarkolható.

Az I love Mum & Dad csomagokból is választhat kis, közepes és nagy méretű változatot is.

Amennyiben nem szeretne bajlódni a csomagolással, akkor gyönyörű rózsaszín masnis díszdobozban is megrendelheti a babaváró ajándékcsomagot.

Cumiszett ajándékba?

Miért is ne? Nincs olyan anyuka, aki ne örülne annak, ha professzionális cumikészletet kap ajándékba a kislánya, még akkor is, ha az édesanya a kizárólagos szoptatás híve, hiszen bármikor adódhat úgy, hogy szükség van tápszeres kiegészítésre. A MAM etetőcumik Anti Colic típusa arra hivatott, hogy az evéskor meggátolja, hogy túl sok levegőt nyeljen a baba, ezáltal a hasfájás sem okoz sírást. A tárolódobozzal ellátott cumit egyszerűen lehet sterilizálni a speciális dobozában. A cumihoz passzoló csíptető pedig megakadályozza, hogy leessen a földre a cumi, amikor kiköpi a kicsi.

Minnie egér, a kislányok és anyukák kedvence!

Disney Minnie babaváró csomagot is választhat, mely három részből álló ruhaszettet és textilpelenkákat tartalmaz, valamint kislányos babatakarót és nyálkendőt.

Bármelyik lányos babaváró ajándékcsomagra is esik a választás, biztosan hatalmas örömet fog okozni a hasznos és minőségi termékekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában