Hirdetés

2022.05.19. 11:10

Hogyan teremts fényáradatot a kertedben?

A fényfüzérek minden kertet gyönyörűvé tudnak varázsolni. Szeretnéd, hogy a te udvarod is gyönyörűen mutasson?

Forrás: deconline.hu

Cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen lehetőségeid vannak kültéri fényforrásokat illetően. Tarts velünk, és élvezd te is a gyönyörű pillanatokat!

Formák, színek világa

A kültéri fényfüzérek egyik legnagyobb előnye, hogy számtalan kialakítás közül válogathatsz. Többféle forma, illetve színvilág áll rendelkezésedre. Választhatsz jégcsap mintájú darabot, illetve környezetbarát LED termékeket is.

Ez utóbbiak további előnye, hogy rendkívül erős, szép és jó minőségű fényt generálnak. Így biztos lehetsz benne, hogy már távolról is jól láthatóak lesznek a dekorációid. Tehát akár a szomszédok is megcsodálhatják, hogy milyen szépen feldíszítetted a házadat.

Szeretnéd, hogy a te kertedben is ilyen gyönyörű fények pompázzanak? Nézz körül a Deconline.hu kültéri fényfüzér kínálatában, ahol számos érdekes terméket találhatsz. Tovább folytatván a sort ünnepi, karácsonyi variációkat is beszerezhetsz. Ezek a darabok tökéletesen illeszkedni fognak az ünnepi hangulathoz, így igazán varázslatossá teszik otthonodat.

Esőben sem szeretnéd, ha tönkremennének a fényeid? Válassz IP44 tanusítvánnyal rendelkező terméket, és így a zordabb időjárás sem fog gondot okozni.

A színhőmérséklet sem mellékes

Természetesen szabadon variálhatod a fényfüzérek színhőmérsékletét is. Választhatsz hideg- és melegfehér megoldásokat is attól függően, hogy a te szívedhez melyik áll közelebb. Mindkét változat jól tud mutatni, azonban mindenkinek mások a preferenciái ezt illetően.

Ha még jobban a kezedbe vennéd az irányítást, akkor választhatsz multifunkciós darabokat is, melyeket kedved szerint tudsz beállítani. Léteznek még színváltós időzítős fényfüzérek is, melyek szintén sokat adhatnak hozzá a kert hangulatához.

Partihoz készülődsz? Erre az eseményre is léteznek külön dedikált fényfüzérek, melyek rendkívüli módon fel tudják dobni a buli hangulatát. Legyen szó akár egy születésnapról vagy csak egy átlagos kerti összejövetelről, mindig jól fog jönni egy kis fényáradat.

Egy komolyabb rendszerben gondolkodnál? Építs profi kültéri dekorációt a sorolható fényfüzérek segítségével! Ezen összeállítások igénybevételével akár 1500 LED-et is tudsz majd működtetni egyszerre. Így az egész házat könnyedén fényáradatba boríthatod.

A napenergia felhasználása

Amennyiben szeretnéd kihasználni a napból nyerhető energiát a kerti világításra, választhatsz napelemes fényfüzéreket is. A tetszetős színek minden formátumban bámulatos élményt nyújtanak. Ha különlegesebb darabot szeretnél, akkor választhatsz flamingós, illetve többféle színben pompázó gömbös füzéreket.

Megjött a kedved a kerted kidekorálásához? A fényfüzérek tökéletes lehetőséget biztosítanak ehhez, hiszen rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Helyezz el te is ilyen elemeket az udvarodban, és nyűgözd le a családodat és baráti társaságodat! Jó válogatást kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában