Szponzorált tartalom

2022.02.11. 14:12

Egy különleges, egyben elegáns megoldás a mágneses bőrszíj

A karórák világában folyamatosan történtek technikai fejlesztések, megjelentek újdonságok, felkapottak lettek mindig újabb és újabb trendek, amiket aztán később egy újabb követett.

 

A két legnagyobb változás, amely az egész iparágra kihatott, kétségtelenül néhány évtizeddel ezelőtt a kvarcórák, majd néhány éve az okosórák megjelenése volt.

 

Az óraszíjak átalakulása

 

Az a része a karóráknak, amely arra volt hivatott, hogy a szerkezetet a csuklón tartsa, azaz az óraszíj, hosszú ideig nem sokat módosult, makacsul megtartotta alapvető jellemzőit. Legtöbb esetben ez egy bőrből készült és csattal ellátott megoldás volt, amely aztán csak a közelmúltban kezdett el átalakulni.

 

Sorra jelentek meg ezernyi formában, színben, különböző anyagfelhasználással újabb szíjak, megcélozva a legkülönbözőbb felhasználási területeket, kiszolgálva a megjelenő újabb és újabb felhasználói igényeket.

Ma már számtalan óraszíjtípusból választhatunk, és ezt a szó szoros értelemben vett sokszínűséget még inkább felpörgette az okosórák megjelenése és napjainkra felélénkült, vitathatatlanul gyors térnyerése.

 

Az Apple Watch mágneses bőrszíjak

 

Az Apple megkerülhetetlen szereplő ezen a dinamikusan fejlődő piacon, és az Apple Watch már puszta megjelenésével is dinamizálja ezt a szegmenst, egyedi belső értékeivel és trenddiktáló külsejével pedig mindig követői előtt jár.

 

A cég a szíjak tekintetében sem adja alább ötletességben. A vállalat termékei e téren is példamutatók és mindezt úgy, hogy az óra viselését ezek a kiegészítők még kényelmesebbé, trendivé teszik.

 

Ennek az alkotó szellemnek az egyik vívmánya a mágneses bőrcsat, mely újdonság a sok konvencionális megoldás között. Számos színben kapható, kényelmes viselet, ami ráadásul azonnal felismerhető, és mivel kimondottan az órához lett tervezve, tökéletesen passzol hozzá mind méretben, mind stílusban. Mindemellett könnyen cserélhető, akár az éppen aktuális hangulatunkhoz, ruházatunkhoz is hozzáilleszthető.

 

A HelloCase webáruház Apple kiegészítőket is forgalmaz a számtalan Apple Watch óraszíj mellett. A szíjak bőséges választékkal várják akár a sportos viselet, akár az elegancia kedvelőit. A cég ezenkívül még iPhone készülékekhez tartozó tokokat és üvegfóliákat is értékesít.

 

A mágneses szíjak jellemzői

 

A szíj lényege, hogy a bőr külső kis mágnesdarabokat rejt, melyek így biztos zárást biztosítanak úgy, hogy nincs szükség csatra, lyukakra, apró alkatrészekre. A burkolat természetesen abszolút bőrbarát, több színben is elérhető, a belül rejtőző mágnesek pedig a szemnek láthatatlanok, úgy teszik a dolgukat, hogy semmi sem bontja meg a szíj harmóniáját.

 

A mágneses bőrszíj segítségével nagyon pontosan a csukló méretére igazítható az óra, nem fog szorítani, nem lesz laza, szinte észrevétlenül hordhatjuk kezünkön kedvencünket. Amennyiben megtetszett ez a termék, nézz körül a HelloCase webáruházban, hátha találsz még másik alkalomra is különleges óraszíjat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában