Szponzorált tartalom

2022.02.11. 14:12

Azt hitted, lassan vége már a pulóverszezonnak?

Már mindenki tűkön ülve várja a tavaszt, amikor végre el lehet dobni a vastag télikabátokat, a fagyhalál veszélye nélkül lehet kiülni egy (na jó, kettő-három-nyolc) sörre a teraszokon, és napról napra közelebb kerülünk ahhoz, hogy kezdetét vegyék a szabadtéri bulik és koncertek.

 

Ismerős érzés? Te is várod már, hogy ismét önfeledten zúzhass a kedvenc zenéidre, miközben a nap melegét csak még több sörrel tudod hűsölve kibírni? Jó világ lesz nemsokára újra, igaz?

 

Kinek jut eszébe ilyenkor pulóveren agyalni? A RockStore.hu úgy tűnik, jobban ismeri a rockereket, mint bárki más… Szóval igen, attól, hogy véget ér lassan a hosszú tél, nem árt néhány klassz pulcsi a szekrénybe. Pontosabban nem csak a szekrénybe, de erről majd még később értekezünk.

 

Viseld a zenekarodat a pulóvereden!

 

Aki azt mondja, hogy a kedvenc zenekaros pulóverek viselése a kamaszkor jellegzetessége, az nem rajongott még igazán egyetlen banda zenéjéért sem!

Persze egy igazi rockert semmi sem tántoríthat el attól, hogy bátran vállalja a világ előtt, hogy kit, mit és mennyire kedvel, mennyit ad neki egy fantasztikus zeneszám, és hogy csak úgy érzi magát jól a bőrében, ha a kedvenc rocker cuccaiba bújhat!

 

Szerencsére ma már a jogvédett termékeknek köszönhetően kiváló minőségben lehet hozzájutni ezekhez a pulóverekhez, légy akár Metallica-, akár Sex Pistols-, akár Dream Theater-rajongó. Természetesen még rengeteg más banda is létezik, de sajnos nincs annyi helyünk, hogy mindegyiket felsoroljuk.

 

Egy a lényeg: ha rocker vagy, és ennek szeretnél hangot is adni, akkor megvan rá a mód!

 

De miért rendeljek most pulóvert?

 

Még ha rockfanatikus is vagy, azért biztosan felmerül a kérdés: „Jó, jó, de épp tél végén rendeljek pulóvereket?” 

 

Bármennyire is érezzük a levegőben a tavaszt, még javában tart a tél, sőt, tavasszal átmeneti kabát helyett némi aláöltözéssel akár az említett ruhadarab is lehet a legfelső réteg. 

 

Illetve ne feledkezz el a hűvös nyári estékről sem, amikor egy vad és féktelen koncert után kimelegedve leülsz, és pár percen belül elkezdesz fázni. No, erre is tökéletes megoldás a pulcsi, amin a kedvenc bandád képe vagy logója szerepel.

 

Egy jó pulóver aranyat ér, egy jó rocker pulóver meg egyenesen kincsszámba megy!

 

Neked van már kincsed? Ha nem, akkor vedd le a kedvenc zenekarod pulóverét a RockStore.hu virtuális polcáról!

 

A rock örök!

 

Kinek ne lettek volna korszakai, fellángolásai, olyan énekesek, zenekarok, akikre ma már jobb nem emlékezni? Mindenki azzal kezdi a fiatal felnőtt létet, hogy utat, utakat keres, próbálja alakítani a saját személyiségét, világnézetét, keresi azokat, akik formálják.

 

De vajon láttál-e már olyan rockert, aki az idő múlásával eldobja a rocker mivoltát, és nyárspolgárrá szelídül? Nagyon ritkán esetleg.

 

Ne te légy következő! Akár fiatal vagy, akár örök fiatal, rockernek lenni nem hobbit jelent, hanem egy egész életet! Meg benne egy pár pulóvert!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában