Szponzorált tartalom

2022.01.14. 11:54

Szituációk, amikben jól jöhet egy biztosítás

Forrás: allianz.hu

Ahogy a mondás tartja: az egészség egy olyan korona, amit csak azok látnak, akik már elvesztették. Ugyan a biztosítások az ilyen helyzetekben is hatalmas segítséget nyújthatnak, de az élet számos egyéb területén is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor azt érzed, jobb lett volna fel sem kelni.

 

Ebben a cikkben összeszedtünk néhány szituációt, ami bármikor megtörténhet veled is és nem árt, ha előre felkészülsz rájuk különböző óvintézkedésekkel.


Vízkárok


A hétfő reggeli munkába indulás mindig kellemetlenül érinti az embert. Vége a hétvégének és kezdődik egy újabb monoton munkahét. Ha a reggeli készülődés és rohanás közben vesszük észre, hogy a fürdőszoba falán egy hatalmas folt éktelenkedik, ami korábban nem volt ott, az még inkább beárnyékolja a napot, de lehet, hogy az egész hetet is. Ebben az esetben borítékolható, hogy arra a napra vészhelyzeti szabadságot kell kivenni, hogy találjunk egy szerelőt. Még nagyobb kihívás olyat találni, aki még aznap ki tud jönni, hogy azonnal elhárítsa a problémát, mielőtt még nagyobb kár keletkezik.

 

Már javában tart a munkanap, amikor váratlanul telefonál a szomszédod. Nem éppen barátságos hangnemben közli, hogy a lakásod irányából hatalmas vízfolt éktelenkedik a szobája falán vagy mennyezetén. A forgatókönyv innen pedig körülbelül hasonló az előző szituációhoz. Szabadnap és szakember keresése annak reményében, hogy a probléma mihamarabb orvosolható.

 

Szeretnéd, ha a váratlan helyzetek orvoslására lenne mögötted egy biztonsági háló, amire bármikor támaszkodhatsz? Köss online biztosítást, hogy minden élethelyzetre védve érezhesd magad és ne kelljen félned a bekövetkező károk súlyos anyagi következményeitől!


Betörés


A rendszeres nagybevásárlásból hazatérve kinyitnád az ajtót, de azt veszed észre, hogy erre semmi szükség, ugyanis az már nyitva van. Még bízol benne, hogy csak a feledékenységed miatt van ez, de egy belső hang teljesen mást súg. Amikor szélesre tárod az ajtót, akkor szembesülsz vele, hogy a probléma ennél sokkal nagyobb. Felforgatott bútorok, levert polcok, kiszaggatott kárpitok néznek veled szembe. Betörtek az otthonodba. Nem tudod eldönteni, hogy mi a rosszabb: hogy elvitték az értékeid nagy részét, vagy a tudat, hogy valaki illetéktelenül behatolt a Te saját területedre.


Utazás


Már éppen szállnál fel a járatra, amire jó előre megvetted a jegyedet, hiszen hónapok óta erre az utazásra készülsz. A kis kedvenced gondozását az egyik megbízható ismerősödre bíztad, és pont tőle jön még egy hívás. Váratlanul közbejött neki egy halaszthatatlan elfoglaltság, ami miatt nem tudja vállalni a kisállatod ellátását. Te már nem tudsz visszafordulni, de hirtelen nem is tudod, hogy kihez tudnál fordulni, hiszen az utolsó utáni pillanatban ezt már igazán nehéz mindenki számára elfogadhatóan elintézni.

 

Érdemes tehát körülnézni a biztosítások piacán és olyan csomagot választani, ami minden igényünknek megfelel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában