Szponzorált tartalom

2022.01.28. 10:32

Állásbörzéket szervez a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. – melynek tulajdonosa a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat – 1997 óta folytat a megyei területfejlesztéshez kapcsolódóan komplex szakmai tevékenységet. Az Ügynökség az évek során folyamatosan bővítette tevékenységi- és ügyfélkörét, melynek eredményeképpen az európai uniós pályázatok kapcsán szolgáltatásait a kis- és középvállalkozási szektor mellett a közszféra szereplői, az önkormányzatok és azok intézményei is egyre nagyobb számban veszik igénybe.

Az Ügynökség célja, hogy széleskörű szakmai segítséget és tájékoztatást nyújtson a köz-, civil-, és vállalkozói szféra szereplői fejlesztési elképzeléseinek sikeres megvalósításához, és segítse partnereit az uniós és hazai pályázati rendszerben való eligazodásban.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. Hajdú-Bihar megyében működő olyan nonprofit szervezet, amely részt vesz a megye területét érintő fejlesztések előkészítésében, megvalósításában, területfejlesztési és településfejlesztési szolgáltatásokat biztosít a megyében működő és a megyével kapcsolatban álló szervezetek számára. Ügynökség minden olyan, a megyét érintő szakmai projektet fontosnak tart és igyekszik segíteni, ami a megyében tevékenykedő vállalkozásokat, önkormányzatokat segíti, a lakosság életkörülményeit javítja, illetve a megye fejlődését szolgálja. 

A Kft. a TOP-5.1.1.-15-HB1-2016-00001 azonosítószámú, „Hajdú-Bihar megyei foglalkoztatási megállapodás, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” című pályázatban konzorciumi partnerként vesz részt. Az Ügynökség munkatársai a 2021. évben a projekt keretében megkezdték a Hajdú- Bihar Megyei Foglalkoztatási Stratégia és az Akcióterv felülvizsgálatát.

Az állásbörzék megvalósulási helyszínei:  Hajdúsámson, Hajdúböszörmény, Berettyóújfalu és Püspökladány. A rendezvényeken 25-26 kiállító megyei kis és közép vállalkozás tudja bemutatni tevékenységét és felmérni a helyi és térségi munkaerőpiaci lehetőséget.  Meghívott kiállítóként részt vesznek a rendezvényeken a Konzorciumi partnerek (Hajdú- Bihar Megyei Önkormányzat, Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal) mellett a térségi Szakképzési Centrumok. 

Az elmúlt másfél éveben a bezártság élménye társadalmi szinten mindenki életében megjelent. Az emberek  nem csak kevesebbet mozogtak a világban, hanem kevesebbet találkoztak egymással. Az elszigeteltség és bezártság időszaka után lehetővé vált a  rendezvény megtartása. 

A látogatók közvetlenül beszélgethetnek, nyíltan kérdezhetnek a cégek képviselőitől. Információkat gyűjthetnek arról, hogy most mik a cégek elvárásai, milyen tudással milyen tapasztalattal keresnek munkatársakat. A vállalatok képviselői pedig rengeteg potenciális munkavállalóval találkozhatnak, egy nap alatt megtalálják a számukra szükséges munkatársakat. Megismerhetik a jelentkezők igényeit, elvárásait, felkészültségét.

 

Állásbörzék

Berettyóújfalu 

Kabos Endre Városi Sportcsarnok 

2022. február 23. (9.00-15.00 óráig)

Hajdúböszörmény 

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

2022. március. 3. (9.00-15.00 óráig)

Püspökladány

Gellér Sándor Sportcentrum 

2022. március 7. (9.00-15.00 óráig)

 

Találja meg álmai munkahelyét!

A belépés ingyenes

- országos, megyei helyi kiállítók

- multinacionális cégek, oktatási intézmények, HR-szolgáltatók

A belépés a hatályos jogszabályoknak megfelelően történik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában