Szponzorált tartalom

2022.01.28. 10:15

Ajándékötleten töröd a fejed egy nő számára? Csekkold le az útmutatónkat!

Amikor egy stílusos hölgy számára keresünk megfelelő ajándékot, akkor érdemes a ruhák és kiegészítők kategóriájában keresgélnünk. Egy magára valamit is adó nő ugyanis biztos, hogy örülni fog egy márkás, minőségi táskának vagy éppen egy csinos pizsamának.

Forrás: answear.hu

Táska – minden nő legjobb társa

 

A női táska elengedhetetlen kiegészítője egy modern hölgynek. Ráadásul egyetlen darab sosem elég belőle. Nőként mindig többféle alkalomra valót tartunk, valamint még stílusonként is legalább két- vagy háromféle táska található egy divatimádó nő ruhatárában. Ezért ha ajándékot vásárolunk egy hölgy számára, akkor valamilyen minőségi darab kiváló választás lehet. Ha célunk egy valóban márkás női táska az answear.hu oldalán keresgélve, akkor ott garantáltan megtaláljuk a legjobb típusokat. Amennyiben ismerjük a megajándékozni kívánt hölgy stílusát, igazán nagy örömet okozhatunk neki egy ízléséhez passzoló kistáskával. Egy új táska mindig jól jön a gardróbba. A cél az, hogy olyat válasszunk, ami biztosan nem fog majd a szekrénye mélyén porosodni. Gyakran megesik, hogy teszik egy táska, de nem tudjuk mihez viselni. Ezért mielőtt táskát választunk ajándékba, vegyük figyelembe a megajándékozni kívánt hölgy mindennapi öltözködését – ehhez válasszunk táskát. Ha nem tudunk dönteni a színek és formák tengerében, akkor egy bőr fekete kistáska ideális választás lehet. A fekete táska mindenhez jól áll, és azok is viselhetik, akik egyébként kifejezetten a világos színárnyalatok hívei. Ugyanez a helyzet egy alkalmi táskával is. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy melyik típust kellene választani, egy szögletes fekete modellel nem lőhetünk mellé. Ez a fazon jól megy estélyi ruhák többségéhez, de még akár egy félelegáns szetthez is passzol. Nem kérdés, igazi főnyeremény.

Forrás: answear.hu

Női pizsama – ötletes ajándék bármely hölgy számára

 

Egy stílusos nő nem csak a mindennapok során, de a hálóban is szereti csinosnak érezni magát. Ezért számára a mindenféle ódivatú, idejét múlt „piacos” darabok szóba sem jöhetnek. Aki úgy dönt, hogy egy pizsamával szeretné meglepni stíluskedvelő ismerősét, az mindenképp a minőségibb darabok közül válasszon számára megfelelőt. Fontos, hogy megismerjük az ajándékozott igényeit. Ha szereti a finom, nőiesen szexi darabokat, akkor egy csipkével díszített hálóing lehet a legjobb ajándék számára. Viszont ha a kényelmes női pizsamák a kedvencei, akkor trendi mintákkal készült pamutmodellt válasszunk, amely kellően nőies és nem megy át gyerekes fazonba. Ezen a linken pont ilyen pizsamákat találhatunk: https://answear.hu/k/noi/ruhazat/fehernemuk/pizsamak. Azt is érdemes tudni pizsamánál, hogy a hölgy, akinek szánjuk, inkább a komolyabb, modernebb darabokat kedveli, vagy éppen a kedves, bohém stílust? Ezért aki pizsamát választ ajándékul, fontos, hogy jól ismerje az illető ezen igényeit. Attól, hogy a mindennapi életben például inkább a sötétebb stílus kedvelője, lehet a hálóruházatában már a bájos, figurás minták a kedvencei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában