hirdetés

2021.10.04. 14:58

Az e-kereskedelemtől a szállítmányozásig: komplex logisztikai szolgáltatások a Trans-Spedtől

Eszköz 1

Fotó: Trans-Sped

Új mérföldkőhöz érkezett a Trans-Sped 30 éves történetében: elindult a vállalat e-kereskedelmi szolgáltatása, új raktárbázist alakítottak ki a budapesti régióban, és szerepet vállaltak a leginnovatívabb technológiák iránt érdeklődő e-kereskedők képzésében is.

Új irányok – a gyártósortól a pontos kiszállításig

A Trans-Sped több mint 30 éve van jelen a logisztikai piacon, ahol kezdetben belföldi és nemzetközi szállítmányozási vállalatként, mára pedig már komplex logisztikai szolgáltatóként látja el ügyfeleit az ország egész területén.

Az e-kereskedelem piaca évről évre látványosan növekszik, mely a kereskedőknek és a forgalmazóknak is egyre nagyobb gondot okoz. Amikor egy webshop forgalma egyik hónapról a másikra a sokszorosára tud ugrani, hirtelen a további növekedést gátló tényezővé válhat a logisztika. A skálázhatóság házon belül a raktárkapacitás, a rendelkezésre álló humán erőforrás és az elérhető szakértelem szempontjából is nehézséget okozhat.

A Trans-Sped 2020 őszén épp azért indította e-kereskedelmi logisztikai szolgáltatását, hogy a nagy forgalommal, vagy speciális áruval rendelkező webáruházak válláról levegye a logisztika terhét. Legyen szó raktározásról, rendelés-összekészítésről, csomagolásról vagy kiszállításról, a cég abban segít, hogy ügyfelei a fő tevékenységükre koncentrálhassanak. Eközben, a Trans-Sped segítségével gyorsabb és pontosabb kiszolgálást tudnak nyújtani, ezzel javítva a vevői elégedettséget.

Fotó: Trans-Sped

A további hatékonyságnövelés érdekében, 2021 tavaszán egy új, az e-kereskedők számára a legmagasabb szintű szolgáltatásokat biztosító, több mint 13 ezer m2-es logisztikai központot is nyitott Nagytarcsán a Trans-Sped. Így immáron összesen több mint 200 ezer m2 raktárbázissal rendelkeznek országszerte.

Legyen szó akár az áru csomagolásáról, címkézéséről, tárolásáról vagy mozgatásáról akár hazai, akár nemzetközi szinten, komplex logisztikai szolgáltatóként az ellátási lánc legelejétől a legvégéig, a gyártósortól az ügyfélig végig tudják kísérni egy termék útját. Még a vámügyintézés, vagy épp a távol-keleti légi szállítás megszervezése sem okoz számukra problémát.

Segítik a jövő e-kereskedőit

Az online kereskedelem rohamos térnyerésével egy új szakma, egy új szakterület született. Az e-kereskedelem egy olyan sajátos üzletág, melyben hatalmas a növekedési potenciál, de speciális tudást és szemléletmódot, ezzel együtt pedig folyamatos fejlesztést és invesztíciót követel meg. A Trans-Sped logisztikai szakértelmének és szakmai kapcsolatainak köszönhetően, a Reacty Digital és az OANDER Development együttműködésével 2021 szeptemberében egy kimondottan erre a területre koncentráló online e-kereskedelmi képzés indult el a Kürt Akadémián. A képzés során elismert szakértők osztják meg gyakorlati tapasztalataikat olyan nagyvállalati döntéshozókkal, akik szeretnék a már meglévő szolgáltatásukat magasabb szintre emelni, vagy új fulfillment szolgáltatással bővítenék portfóliójukat. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2022 tavaszán pedig egy újabb képzést is meg fognak hirdetni.

A folyamatos növekedés útján

A Trans-Sped sikereinek kulcsaként arra a proaktív gondolkodásmódra tekint, mely az alapítása óta jellemzi a céget. Dolgozzanak a vállalatnál 3-an, vagy épp több mint 800-an, a munkahelyi légkör változatlanul családias marad, ahol a sablonmegoldások helyett az ügyfelek egyedi igényeinek kiszolgálására törekednek, innovatív szolgáltatásokkal. A Trans-Spednél büszkék arra, hogy ismerik és segítik egymást, támogatják a kollégáikat egyéni ambícióik elérésében. Nem szokatlan a számukra, hogy valaki bejárja a teljes ranglétrát, és vezetői szintre jusson. A növekedéshez, az új piacok meghódításához azonban új kollégák is kellenek. Mindig keresik a tehetséges és tenni akaró potenciális munkatársakat, akikkel együtt gyorsabban elérhetik közös céljaikat. Az aktuális szabad pozíciókról további információkat találnak a honlapuk karrieroldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában