Hirdetés

2021.09.20. 09:00

Őszi szettek, új trendek

Mit viseljünk idén ősszel? Melyek a divatos színek, szabások? Milyen kombók ütnek majd igazán? Nézzük meg, hogy melyek az ősz legdivatosabb darabjai, színei és mintái! Milyen ruhákat és kiegészítőket vegyünk fel szeptembertől?

Melyek az ősz jellemző trendjei?

Idén ősszel még mindig divatosnak számítanak majd a szivarnadrágok, a culotte nadrágok, melyek nadrágszoknyára hajazó, bő szárú nadrágok. Emellett persze a slimfit nadrág és a teljesen bő szárú fazonok is divatosak maradnak.

A szoknyák lehetnek A-vonalúak, mert az nagyon trendi, vagy ceruzaszoknyák, főleg irodába, munkahelyre, egy jól szabott blézerrel. Apropó, szabott. Idén ősszel nagyon divatosnak számít majd minden szabott ruha. Blézer, kockás nadrág, szoknya. Ráadásul minél meghökkentőbb kombinációkban viseljük, annál jobb.

Hogy mindezt milyen színekben hordjuk? 2021 őszi színei a kék, főleg a classic blue nevű árnyalat, mely ebben az évben alapvetően az egyik legnagyobb divatszín. A piros és a rózsaszín, annak is a púderes, halvány árnyalata szintén szembeköszön majd velünk a boltok legújabb őszi kollekcióiban. A lila is nagyon trendi szín, valamint a szürke és a sárga. A meleg, de élénk napsárga nagyon divatos szín marad ősszel is.

Minták terén pedig továbbra is hódítanak majd a kockák. Legyenek elegánsak, kicsi, szimmetrikus négyzethálók, esetleg tyúklábminta.

Ahogy a tyúklábmintában és a kockákban, úgy a sportos fazonú ruhák utcai divatjában is visszaköszönnek a nyolcvanas évek. Púderrózsaszín, túlméretezett pamut melegítők, kék vagy narancssárga nadrágok illenek majd ebbe a koncepcióba.

Fotó: norenstore.hu

Női ruhák: milyen dresszt viseljünk ősszel?

Az ingruha ősszel is velünk marad. Ennek a jól kombinálható ruhadarabnak sokan nagyon örülnek. Hiszen egy egyenes fazonú ingruhában ebben az évben nagyon divatosnak számítunk, de a karcsúsított darabok is ütősek lehetnek. Az ingruha lehet mini, midi, de akár hosszú, bokáig érő egyberuhaként is viselhetjük.

Ugyanis a dresszek idei szabályai nem túl kötöttek, a szoknya bármennyire hosszú vagy rövid, divatos lesz. Az egyenes szabású egyberuhák, de az A-vonalúak is hódítanak. Romantikus virágmintával vagy épp teli színű bézs, esetleg farmerruha: minden stílushoz megtalálhatjuk a tökéletes, divatos egyberuhát.

A zsebes, hagymafazonú, roll up ujjú ruhák telitalálatnak számítanak majd idén ősszel. Csizmával, bokacipővel vagy egyszerű sportcipővel, akár leggingsszel is hordhatjuk őket. A NorenStore női ruhái között nem lesz nehéz felkutatni néhány vagányabb darabot.

Kiegészítők esetében a többsoros nyakláncok és karkötők, a nagy fülbevalók számítanak divatosnak, sok-sok strasszkővel. Kombináljuk őket bátran a csinos dresszekkel, odafigyelve a színek és formák harmóniájára.

Idén ősszel nem lesz nehéz dolgunk, hiszen kevésbé kötnek a szabályok. Divat a sportos és a nőies stílus is, a kockák, a virágok, a hosszú és a midi, valamint a rövid szoknyák. Bőven akad lehetőségünk megmutatni a saját stílusunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában