hirdetés

2021.09.24. 14:42

Milyen legyen az őszi parfüm és szükséges-e egyáltalán?

Az ősz a lélek és az aromák időszaka, amelyeket nap mint nap élvezünk. Az érett gyümölcsök a fákon az ősz elején, az édes szőlő, a csábító alma... maga az őszi levegő tele melegséggel a nyári napokat idézve, de már a hűvös szelek hangulatával.

Fotó: makeup

Sajnálattal búcsúzunk a tovatűnő nyártól, ridegséggel készülünk a fagyos télre, de közben gyermeki örömmel élvezzük a sárguló levelek egyedi szépségét.

Itt az ideje, hogy a könnyű nyári illatokat őszi aromákra cseréljük – hangulatos, enyhén édes és fanyar, légies, a meleg napsütéses napokra emlékeztető akcentusokra gondolva. A https://makeup.hu/brand/23877/ linkre kattintva egy csodálatos márka aromáit találod, amelyek segítenek felkészülni a fagyos napokra.

Fotó: makeup

A négy évszak közül az ősz a leginspirálóbb a művészek szerint. Minden nagy mű az őszi hangulat szüleménye.

Adj ragyogást az őszi szürke napoknak és javíts a hangulatodon, tanuld meg látni a szépséget a gyönyörű esőcseppekben és élvezni a megsárgult lombok varázsát! Az őszi illatokat úgy tervezték, hogy átvigyék tulajdonosukat az őszi színek élénk világába. A legjobb parfümőrök az igazi remekművek megalkotásán dolgoznak, hogy minden nő ősszel is teljes pompájában jelenhessen meg.

Mindenkinek megvan a maga egyedi illata. A nagy kedvenc, amely sok évig velünk van. Közben viszont minden nő szépségarzenáljában van néhány parfüm, amelyek várják az őszt, hisz az egyes aromák csak ebben az időszakban nyílnak meg igazán. A hűs időben az aromák finomabb, szinte mámorító hatásúak, sokkal mélyebb élményeket váltanak ki, mint a szín vagy az alak. Mélyen behatol a tudatalattiba, a lélek részévé válik, formálja a hangulatot, fokozza az érzékiséget.

Fotó: makeup

Milyen az őszi illat?

Általában a női illatszerek olyanok, amelyekben édességet, fanyarságot lehet érezni, és légies jellege van. Ezek sűrű és gazdag aromák, enyhe keserűséggel vagy tüzes jegyekkel. Egy kis bors, hogy felmelegítsen az első hűvös napokon, fekete ribizli – emlékeztetőül az otthonra és a forró teára. A Makeup csapata azt javasolja fontolja meg az újdonságok legcsábítóbb modelljeit és mindenképpen válasszon egy új darabot a rideg időszakokra.

A parfüm hangulatot ad, megjelenést teremt. Sokan úgy gondolják, hogy a zimankós idő beálltával a parfümök alkalmazása felesleges. Pedig néhány illat épp a hideg levegő és a forró bőr kombinációjával teljesedik ki leginkább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában