Hirdetés

2021.07.26. 12:14

Sikeres Amazon wholesale üzlet 5 lépésben

Az Amazon wholesale világa nagyon vonzó azok számára, akik kötetlenebb életre, nagyobb szabadságra vágynak munkájukban és feltett szándékuk az is, hogy komoly sikereket érjenek el.

Fotó: szokebalazs.hu/blog

Mindez természetesen nincsen sem ingyen, sem munka nélkül, ugyanakkor nem is lehetetlen vagy elképzelhetetlen a megvalósítása. Első lépésként érdemes minél többet tanulni az Amazon világáról, amit Szőke Balázs blogján akár azonnal el is tudsz kezdeni.

Lássuk, mi az az 5 legfontosabb dolog, amelyben különböznek egymástól azok, akik sikeresek az Amazon üzleti világában és azok, akik sehogy sem érik el azokat az eredményeket és sikereket, amelyek miatt belevágtak az egészbe.

Valódi munka kell ahhoz, hogy sikereket érj el!

Ha azt gondoltad, hogy végre, itt egy tuti buli, amit valahogyan elindítok, aztán csak várom, hogy csordogáljon a kicseskamrámba a pénz – nos, akkor jó nagyot tévedtél. Az Amazon wholesale üzlettel valóban sok szabadságot és komoly sikereket érhetsz el. De természetesen nincs siker munka nélkül. Akik komolyan csinálják, és nap mint nap odateszik magukat – kiváltképp az üzlet elindulásának kezdetén, azok fogják sikeresen venni az akadályokat. Ülj le és dolgozz minden nap valamennyit, hogy folyamatosan, napról napra haladva felépíthesd vállalkozásodat.

Akkor itt is csak robotolni kell látástól vakulásig? A napi munka nem kell, hogy 8-10 órákat jelentsen. Sokszor elég, ha minden nap pár órát foglalkozol a dologgal, de akkor intenzíven, azaz közben nem a Facebook böngészése és egyéb időrabló szórakozások kötik le a figyelmedet.

Azt is jó, ha tudod, hogy ahogyan fejlődik az Amazon wholesale üzleted, úgy kevesebb munka is hozza a korábbi eredményeket, s az is előfordulhat, hogy növekedési pályára állsz.

Az együttműködés kifizetődő

Habár eleinte alapvető, hogy egyedül fogsz neki az Amazon wholesale üzletednek, előbb-utóbb rá kell, hogy döbbenj, egyedül nem fog menni. Ez egy fordulópont, mert ha nem tudod kiadni a kezedből az egyes feladatokat, akkor megtorpansz a fejlődésben.

Problémakezelés mesterfokon

Problémák minden üzletben előfordulnak. A kérdés nem ezek jelenléte, hanem az, hogy te mihez tudsz kezdeni velük. Tudod-e rangsorolni őket? Megtalálod-e rájuk a megoldásokat? Ha egy csapattag is elbír vele, képes vagy átadni neki a feladatot?

A skálázhatóság mint a siker alapja

Még mielőtt elindítanád vállalkozásodat, fontos, hogy lásd a skálád egyes fokait, hiszen fontos tisztában lenned azzal, hogy honnan indulsz és hová szeretnél eljutni, s milyen lépcsők vezetnek el egészen a célig. Nem az adott pillanat a mérvadó, hanem annak szem előtt tartása, hogy merre mész tovább és hogyan lesz növekedés a rendelkezésedre álló keretekből.

Ne érzelmi döntéseket hozz!

Egy sikeres Amazon értékesítő biztosan nem az érzelmei, hanem a számok alapján fogja meghozni üzleti döntéseit. Nagyon fontos, hogy ne ess bele a megerősítő elfogultság csapdájába. Ez azt jelenti, hogy a begyűjtött új tudást a saját meglévő hiedelmekhez, illetve elméletekhez társítjuk, ez az értelmezés azonban igen gyakran helytelen következtetésekhez és nem kívánt eredményekhez vezet.

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában