Hirdetés

2021.07.08. 13:17

Egyedülálló együttműködés a Krones Hungary és a VisitMe között

A partnerség a kedvezményeken túl további területekkel is bővülhet a jövőben.

Forrás: Krones Hungary

A városban, sőt az országban is párját ritkító együttműködést jelentett be a Krones Hungary és a VisitMe. Az élelmiszeripari gépgyártó vállalat és a Debrecenből indult, kedvezményes ételrendeléssel foglalkozó szolgáltató júliustól kezdődő partnersége keretében a Krones Hungary dolgozói automatikusan prémium tagságot és egyedi VisitMe kedvezménykártyát kapnak, sőt hetente exkluzív, csak a Krones munkavállalói számára kínált 30-40%-os kedvezmények is elérhetőek lesznek. Ezen túlmenően további együttműködési lehetőségek is szerepelnek a tervekben, többek között a VisitMe hálózatának bővítésére a hatással lehetnek Krones dolgozói visszajelzései és igényei.

Ahogy a munkavállalói kapcsán, úgy a vállalati partnerségei terén is a hosszú távú, mindkét fél számára kedvező együttműködések kialakítására törekszik a Krones Debrecenben, különösen, ha a helyi vállalatok bevonásáról és erősítéséről van szó. A VisitMe egy egyedi szolgáltató: a városon belül közel akkora lefedettségű, mint a két nagy országos ételrendelő alkalmazás, azonban itt szinte minden esetben kedvezményes, alacsonyabb áron rendelhetünk, különösen a prémium tagsággal rendelkezők.

A most bejelentett partnerség eredményeként Krones Hungary mintegy 500 dolgozója részesülhet a VisitMe kedvezménykártya, valamint az ezzel járó prémium tagság előnyeiből: legyen szó akár ételrendelésről, akár edzőtermi vagy fodrászatban elérhető engedményekről. Sőt, a kooperáció keretében a VisitMe a Krones dolgozói által javasolt szolgáltatókat is igyekszik bevonni a hálózatába, ezáltal a Krones Partner Program már rögtön indulásakor több száz szolgáltatónál kínál egyedi dolgozói kedvezményeket nemcsak Debrecenben, hiszen a VisitMe Budapesten, Szegeden és Pécsen is jelen van – így a Krones dolgozói akár belföldi utazásaik

során is élhetnek a partnerség nyújtotta előnyökkel.

A Krones Hungary a nyári időszakban sem pihen: hamarosan további partnerségek bejelentései várhatóak, valamint a következő hetekben indul egy, az egész városra kiterjedő nyereményjáték is, valamint a Campus Fesztiválon is találkozhatnak az érdeklődők a német vállalat kollégáival, hiszen We do more, vagyis #EgyüttTöbbetTeszünk.

Krones AG

Az 1951-ben alapított, Krones AG elsősorban ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemek számára tervez, fejleszt és gyárt egyedi gépeket, gépsorokat, sőt akár kulcsrakész üzemeket – mindezt teljes körű IT és logisztikai megoldásokkal, valamint élettartam-szervízszolgáltatással támogatva. Berendezéseik naponta palackok, dobozok és üvegek millióit dolgozzák fel a világ 156 országában, elsősorban sörgyárakban, üdítőital-gyárakban, illetve a vegy-, gyógyszer- és kozmetikai iparban. A világon minden negyedik, Európában minden második palack Krones gépek segítségével készül.

Krones Hungary Kft.

A Krones első Németországon kívüli európai egységeként szolgáló debreceni üzemében 2019-ben indult a termelés. A Déli Ipari Park első beruházásaként, mintegy 15 milliárd forint értékű zöldmezős projekt keretében felépült telephelyen a legújabb technológiával folyik az egyedi gépek és rendszerek előállítása, elsősorban a vállalat európai partnerei számára. A 40 000 négyzetméteres gyártócsarnok mellett egy mintegy 5000 négyzetméteres, négyszintes irodaépület is létesült, ahol a támogató és adminisztratív funkciók mellett mérnöki és minőségellenőrzési folyamatok kaptak helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában