hirdetés

2021.06.28. 15:21

Felújított laptopok és PC-k a fenntartható jövőért

Felújított laptop, PC és a környezet védelme? Környezettudatos emberként bizonyára odafigyelsz a Föld jövőjére, és érdekelnek azok a megoldások, amelyek minimalizálják a környezet károsítását.

A számítógépek, laptopok, monitorok, alkatrészek gyártása bizony nem környezetbarát. Amennyiben felújított laptop, PC vásárlása mellett döntenél, már sokat tehetsz a Földért, hiszen így már korábban legyártott, használt terméket juttatsz vissza a körforgásba, csökkentve ezzel a környezet terhelését.

Mi a furbify felújított laptop?

A használt szó hallatán mindenkinek valami leharcolt, elnyűtt dolog jut eszébe. A furbify által forgalmazott laptopok, számítógépek esetében azonban ez koránt sincs így. Az általuk eladásra kínált felújított laptopok mindegyike ellenőrzött forrásból, nyugati multinacionális cégektől, bankoktól származik. A számítógépeket saját üzemükben, profi szakembereik segítségével, az általuk kidolgozott felújítási folyamat során újítják fel. A teljes folyamatot tesztelik, ellenőrzik, így a vásárló kiváló minőségű, „business class” besorolású, de pénztárca- és környezetkímélő laptop elégedett tulajdonosa lehet. Az általuk felújított laptopokra minimum két év garanciát vállalnak.

Home office és felújított üzleti laptop

A pandémia az élet minden területét érintette, sokan kerültek nehéz helyzetbe mind munkavállalóként, mind pedig munkáltatóként. A korlátozások hatására egyre több munkahely állt át távmunkára, és van, ahol ez még a mai napig is megmaradt, és racionális megfontolások alapján a jövőben is így lesz.

De mi szükséges ahhoz, hogy a munkavállalóid otthonról dolgozhassanak? A home office egyik legfontosabb feltétele egy megbízható, jó minőségű számítógép, amelyre telepíthetők mindazok a szoftverek, programok, amelyek az otthoni munkavégzéshez szükségesek.

Fotó: furbify.hu

Egy minőségi üzleti laptop vállalati használatra készül, intenzív igénybevételre, időtálló, strapabíró és megbízható. Ezek a feltételek kulcsfontosságúak lehetnek a hatékony otthoni munkavégzés során. Azonban az új business class laptopok ára igen magas, ami a nehezebb gazdasági helyzetben lévő kisebb cégeket érzékenyen érintheti. Ebben tud hathatós segítséget nyújtani a furbify!

A felújított laptopok, PC-k előnyei

Laptopvásárlás előtt több szempontot is mérlegelni kell. Milyen operációs rendszerben gondolkodunk, mi legyen a laptop márkája, milyen legyen a képernyő mérete, felbontása, milyen műszaki specifikációk fontosak még számunkra. Itt jöhetnek képbe a felújított laptopok, PC-k.

A felújított, üzleti laptopok előnyei:

  • hosszú élettartam
  • strapabíró kialakítás
  • prémium kivitelezés
  • megbízható, letesztelt eszközök
  • akár 70%-kal alacsonyabb ár egy hasonló kategóriájú új üzleti laptophoz képest
  • minimum 2 év garancia
  • Amennyiben korábban úgy gondoltad, hogy egy felújított laptop megvásárlása kockázatos, reméljük, sikerült megváltoztatnunk a véleményedet. A felújított laptopok, PC-k olyan szigorú ellenőrzéseken mennek át, mint az újak. És nemcsak a pénztárcádat, a környezetet is kímélik.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában