Szponzorált tartalom

2021.05.25. 11:15

Életérzést is képviselhet egy cipő

Érdemes követni a trendeket.

Jordan cipők

Forrás: ecipo.hu

Fotó: ZAHAR_EGOrich

Akár követjük a divat változásait, akár nem, érdemes képben lenni a mindig változó trendekkel, hiszen mindig hoznak valami újat, érdekeset, egyedit, ami az adott időszakra jellemző. Nincs ez másképpen a cipők esetben sem, ahol legalább akkora változatosság és hullámzás figyelhető meg a trendekben, mint a ruházat esetében. Minden évnek más a meghatározó stílusjegye, más szempontokat helyeznek előtérbe az iparág tervezői. A nagy brandek meghatározzák a fő csapásirányt, amire aztán vagy vevők lesznek a vásárlók, vagy sem. A magyar fogyasztók szeretnek képben lenni a legújabb divatrendekkel, ezért is érdemes valódi szakértők ajánlásait figyelembe venni.

Sport, mozgás, életöröm

Nem titok, hogy a szabadidő aktív eltöltésében meghatározó az amerikai életstílus, az ottani trendek pillanatok alatt átgyűrűznek a vén kontinensre is, így hazánkba is. Nincs ez másképpen a cipőkkel sem. A sportcipők viselése persze nem csak szabadidős jellemző, hanem a hétköznapi viselet részeként is régen létjogosultságot nyert. A fiatalabb korosztály számára a menő Jordan cipők jelentik azt az amerikai életérzést, amit a hatalmas országtól távol, akár a legeldugottabb településen is magukénak érezhetnek. Természetes tehát, hogy tökéletesen azonosulni tudnak azzal a sportos könnyedséggel, amit ez a brand képvisel. Ez a korosztály semmitől sem idegenkedik annyira, mint a megfeleléstől, az egyformaságtól, és a konformizmustól. Az életük jó része a lázadásról szól, amit külsőségekben is szeretnek kifejezni, lehetőleg figyelemfelkeltő, és egyéni módon.

A Jordan cipők erre kiválóan alkalmasak, hiszen rengeteg változat van belőlük, bárki megtalálhatja az őt kifejező forma és színvilágot, stiláris elemeket. Amellett, hogy egy első osztályú minőségű versenyszerű sportolásra kiválóan alkalmas brandről beszélünk – ne feledjük, hogy a névadó Michael Jordan maximális teljesítményt nyújtó élsportoló – ez valódi szubkulturális ikon ez a cipőcsalád, mely egy életérzést is képvisel, átad. A szabadság, a mélyből való kitörés, és a teljesítményre alapozó öntudat jelképe, mely üzenettel oly könnyű azonosulni.

A sneakers menő még 2021-ben?

Erre a kérdésre legjobban azok tudnak válaszolni, akikhez közel áll ez az eredeti és egyéni cipőtípus. Annyi biztos, hogy vannak olyan brandek melyek a női szíveket megdobogtatják, és tartós népszerűségnek örvendenek évek hosszú sora óta. Nem egy ilyen cipőmárka van, de a Buffalo szinte biztosan közéjük tartozik. A védjegynek számító vastagított talp nem csupán emelt komfortot biztosít, de biztosan magára vonja sokak tekintetét is, ezzel pedig máris kijelentheti bárki, aki viseli, hogy kitűnik a szürke tömegből. A szürkeség persze nem minden esetben rossz pont, éppen úgy lehet az egyediség jelzője is, különösen, ha az ezüstre asszociálunk róla. Márpedig az ezüst szín ha cipőről van szó, csöppet sem a második helyet jelenti, hanem a nemesfém csillogását idézi meg.

Fotó: ecipo.hu

Természetesen ahány sneakers annyi szín és forma, de a Buffalo esetében a robosztusságot sugalló – egyébként roppant találó – név legalább annyira a könnyedséget is takarja, ami ezekre a cipőkre olyannyira jellemző. Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a legmenőbb cipőknél is elsődleges szempontnak kell lennie a kényelemnek, hiszen mit sem ér a különleges dizájn, ha a viselés teher a lábnak. Szerencsére ez a cipőcsalád arról is ismert, hogy ergonomikus, a lábhoz illeszkedő kialakítású, így akár egész napos viselet sem megterhelő, sőt. Az aktív, sportos, fitt életmód ezzel a cipővel lehet igazán stílussal, egyedi vonásokkal teli, ugyanakkor nőies és valóban különleges is. Mindenképpen jó választás azoknak, akik az idők szavát meghallva akarnak divatosak lenni, de az aktív életmód előnyeit is szem előtt tartva szeretnék cipőkészletüket kiegészíteni. 2021 az újrakezdés éve, de ez nem azt jelenti, hogy szakítani kell a bevált dolgokkal, hanem újraértelmezve, új színekkel, formákkal feldobva sportos életünk szolgálatába kell állítani őket.

PR-cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában