Szponzorált tartalom

2020.11.05. 13:32

Hajdú-Bihar megye legnagyobb Príma élelmiszer áruháza

A megvalósult beruházás hatszázmillió forintba került és harminc fő számára teremtett munkahelyet.

Fotó: KISS ANNAMARIE

Hajdúsámson. A közkedvelt Príma országos hálózat ezerkétszáz négyzetméteres élelmiszer áruháza november 4-én Hajdúsámson határában nyitotta meg a kapuit. Az új üzletnek a debreceni lakosok is örülhetnek, hiszen mindössze öt percre található a vadonatúj bolt a cívisvárostól. Az üzlet amellett, hogy magyar tulajdonban van, százötvenmillió forint értékű, rendkívül változatos árukészlettel várja a vásárlóit. – Az igazat megvallva, a jelenlegi vírushelyzetben minden a feje tetejére állt, de büszkék lehetünk azokra a munkatársainkra, – akik az egészségügyi dolgozók mellett, – szakadatlanul a frontvonalban vannak és kiszolgálják a lakosság igényeit – nyilatkozta Lázár Vilmos, a CBA elnöke. – A márciusi időszakban is helytálltunk, amikor az emberek megrohamozták az üzleteket. Rájöttünk, hogy nem csak a hazai kereskedelem alapértékében van felelősségünk, hanem a nemzetbiztonságban is, hiszen a hazai kereskedők képesek arra, hogy az ellátás biztonságát megteremtsék – folytatta. – Elhivatottak vagyunk sok más érték mellett, a hazai termékek piacra juttatásában is, aminek a fontossága felerősödött az elmúlt időszakban. A Príma, mint brand, magába foglalja a kiváló minőséget és a hatalmas választékot egyaránt, ami kielégíti a mostani igényeket is – tette hozzá.

A környezet és egymás védelme

A CBA elnöke elmondta, hogy tágas parkolót alakítottak ki a sámsoni üzlet előtt, valamint önkiszolgáló kasszákat az áruházon belül, annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb kontaktot létesítsék az emberek egymással. – További tervek között szerepel az is, hogy az online rendelést lehetővé teszik és később csomagátvevő pontokat is létre hoznak. Ezek az intézkedések a biztonságot fogják szolgálni. Felmerül a kérdés, hogy a „zöld gondolkozás”, a környezettudatosság jegyében miként jelenhet meg egy ilyen üzletben – mondta az elnök, majd kiemelte, hogy olyan technológiával lett az üzlet felszerelve, ami a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja és a lehető legkevesebb szén-dioxid kibocsájtással tudja az előállított élelmiszerek minőségét és biztonságát szolgálni. – Hatalmas öröm számomra, hogy a 119. Príma áruházat nyitottuk meg, ami részben visszaigazolás a CBA rendszer és a Príma hálózat számára. A tulajdonosok – Kőrösi Zsolt és Buzsik László – szétnéztek a franchise rendszerek között és minket választottak, azt gondolom, ez mindent elárul – zárta gondolatait.

Hazai termék a magyaroknak

Nehéz időszak következik Magyarország napjaiban és ezért is fontos, hogy az élet ne álljon meg. – Mindent el kell követni annak érdekében, hogy az ország működőképessége megmaradjon és ebben mindenkinek benne van a saját maga teljesítménye – ismertette Tasó László, a térség országgyűlési képviselője. – Az emberek mindössze biztonságra és nyugalomra vágynak, amiből most kevesebb van, mint kéne lennie. Ezért minden egyes törekvés, ami arra irányul, hogy egy térség lakóinak mindennapi biztonságát megerősítse, kiemelten fontos. Örülök annak, hogy a kormány természetesnek tartja, hogy az országunkban, a magyar vállalkozásokat segítse. Azt akarjuk, hogy a hazai emberek a legjobbat kapják, éppen ezért elengedhetetlen a magyar termékek népszerűsítése. Az újonnan nyitott Príma áruház tágas, korszerűen felszerelt, minden tekintetben biztonságos és ami a legfontosabb, magyar – részletezte. – Továbbá azt gondolom, hogy fantasztikus dolog az, hogy ez a cég, harminc ember munkalehetőségét biztosítja. Ha jobban belegondolunk nem kis dolog egy hatszázmillió forintos beruházás létrehozása, amihez mindössze kétszázmillió értékű pályázati pénzt kaptak. Büszkék vagyunk arra, hogy a Príma áruház tulajdonosai nem csak azt a munkát végzik el, amit tudnak, hanem próbálnak nyitni és területeket szerezni máshol is, annak érdekében, hogy még több ember dolgozhasson – fűzte hozzá.

A lakosok igénye

Antal Szabolcs, Hajdúsámson polgármestere szerint, ha külön megkérdezték volna az elmúlt hónapokban a lakosságot arról, hogy mire van a legnagyobb igény a városban, határozottan egy élelmiszer áruház lett volna a válasz. – Kapcsolatban vagyok a lakosokkal és tudom azt, hogy mire van igényük. Úgy gondolom, hogy a mai nappal egy korszakváltás történt Hajdúsámsonban. Egy olyan dolog jött létre a lakóhelyünkön, ami még eddig nem volt, mivel ez az üzlet minden tekintetben maximálisan hozzá fog járulni ahhoz, hogy a lakosok elégedettek legyenek és megkapják azt, amire vágynak – emelte ki a polgármester. – Egy önkormányzatnak mindig az az elsődleges feladata, hogy a lakossági igényeket szem előtt tartva fejlesszen és próbáljon újítani. Véleményem szerint a Príma áruházzal minden teljesülni fog, mindamellett, hogy munkahelyek létesültek, valamint a lakosoknak fog kedvezni az üzlet. Hálás vagyok a tulajdonosoknak, hogy észrevették elsőként azt a piaci rést, ami eddig betöltetlen volt – jelentette ki.

Kemény munka gyümölcse

Kőrösi Zsolt tulajdonos saját és üzlettársa, Buzsik László nevében kiemelte, hogy fél éves kemény, megfeszített munka áll mögöttük. – Célegyenesbe értünk azzal, hogy megnyitotta a kapuit Hajdú-Bihar megye legnagyobb Príma élelmiszer áruháza. Ahhoz, hogy eljöjjön ez a pillanat, nagyon sok vállalkozásnak, munkatársaknak és hatóságoknak a segítségét kellett kérjük – emlékezett vissza Kőrösi Zsolt. – Egy erős motiváció is dolgozott és dolgozik bennünk, mert hiszünk abban, hogy nem csupán szükség van erre a beruházásra, hanem ezzel hozzá is tudunk járulni Hajdúsámson további fejlődéséhez. A Sámson Príma nem csak méltó tagja lesz az üzletlánc országos hálózatának, hanem bízunk benne, hogy egyik ékköve is. Több mint harminc munkatársammal azért fogunk dolgozni, hogy bebizonyítsuk: érdemes támogatni a helyi vállalkozókat és magyar terméket vásárolni – hangsúlyozta.

SámsonPríma

Hajdúsámson, Kiscsere

Hajdúsámson, 4251

Nyitvatartás:

H-P: 6:00-20:00

Sz: 6:00-18:00

V: 7:00-13:00

Képgaléria

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában