PR

2020.11.18. 15:19

A koronavírus hatása az esküvők világára – mi a teendő?

A jelen szituációban – a koronavírus hatásaként – számos iparág indult hanyatlásnak, ezzel felborítva mind a szolgáltatók, mind a szolgáltatást igénybe vevők életét. Nincs ez sajnos másképp az esküvők világában sem.

Hiába, hogy ez lenne a legszebb és egyben legizgalmasabb napja az életednek, amire már nagyon vártál és lehet, hogy hónapokig készültél. Azonban most mégis ott állsz, hogy le kell mondanod, vagy legalábbis el kell halasztanod az esküvődet. Létezik erre megoldás, vagy várnotok kell, amíg elcsitul a helyzet és helyreáll a rend? Ebben a bejegyzésben választ kaphattok kérdéseitekre. Megpróbáljuk eloszlatni a bennetek felmerülő kételyeket.

Milyen hatásai vannak a koronavírusnak?

A koronavírus nem csak a pároknak okozhat csalódást a nagy esemény elhalasztása miatt, de a szolgáltatóknak is hatalmas törést hozott – a lelkes ceremóniamesterekről nem is beszélve. Nem csak arról kellett lemondaniuk, amit a világon a legjobban szeretnek csinálni, de egyben megélhetésük is pengeélen táncol. A párok részéről is kifejezetten bosszantó és egyben szomorú lehet elhalasztani mindazt, amelyet eddig megterveztek, amikkel hosszú órákat és napokat töltöttek.

Azonban a bosszankodás és a csalódottság érzésének erősítése helyett itt az idő arra koncentrálni, ami ténylegesen van, és nem azon gondolkozni, hogy mi lett volna, vagy mi nem lett volna.

Ez már elmúlt, ideje megnyugodni és számba venni a lehetőségeket. A legfontosabb dolog párod személyében ezután is ott lesz melletted, és együtt mindenre képesek lesztek továbbra is. A legjobb, amit tehetsz, hogy elkezdesz tájékozódni az aktuális híradásokból és egy olyan dátumot keresni, ami működőképes lehet. A következő év több reménnyel kecsegtet mindannyiunkat.

Milyen lépéseket tehettek?

A legjobb, amit tehettek, hogy folyamatosan tartjátok a kapcsolatot a kiválasztott szolgáltatókkal, újragondoljátok az esküvői forgatókönyvet, ezzel segítve a megfelelő információáramlást, megerősítve a kapcsolatot és végül tartani egymásban a lelket.

Amennyiben együtt próbáljátok megtalálni a legideálisabb megoldást, úgy mindketten “sérülésmentesen” készülhettek fel a továbbiakra. Elsődleges fontosságú az empátia gyakorlása, hiszen egyikőtök sem tehet a jelenleg uralkodó helyzetről, és nem szolgálhat mindaddig megoldással, amíg nem javul a szituáció.

A legfontosabb, hogy figyeljetek oda egymásra, szeressétek egymást, és legyetek türelmesek, ne hagyjátok, hogy egy múlandó vírus kedveteket szegje. Mindemellett figyeljetek oda az egészségetekre is. Ne menjetek emberek közé, csak ha muszáj, tartsátok be a szabályokat – mossatok kezet rendszeresen, és viseljetek maszkot. Így talán hamarabb a végére juthatunk ennek a helyzetnek, és visszatérhetünk a rendes kerékvágásba!

 

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában