Szponzorált tartalom

2020.10.12. 14:27

Ismerkedjen meg az Ebenica Coffee világszerte ismert kávéval!

Címkék#pr cikk

A helyi kávépörkölők egyre népszerűbbé válnak, hiszen ezek képesek a legjobban garantálni a kávé frissességét. Az Ebenica Coffee a Kis-Kárpátok régiójában működő kávépörkölő üzem, amelynek a termékei már számos nemzetközi versenyben elismerést nyertek. Jöjjön és tekintse meg velünk együtt, hogy mi a sikerük titka...

Forrás: Ebenica Coffee

Fotó: Tina Botkova

A kiváló kávé titka

Az EBENICA COFFEE pörkölő a legjobb minőségű kávét állítja elő. A társaság a single origin eredetű kávék kiválasztásnál előnyben részesíti a megbízható farmerek által szállított kézzel gyűjtött kávét. Ez gyakran annyit jelent, hogy a fair trade módon termesztett, organikus kávék kerülnek beszerzésre. A pörkölőbe tehát csupán a legjobb minőségű pörköletlen, zöld kávé kerül be, amely a szakszerű pörkölésnek köszönhetően megtartja a legjobb íz- és illatanyagait. A kávé blendeknél viszont ügyelnek a kávékeverék egyedi összetételére, de az egyes kávéfajták ebben az esetben is tökéletes ízeket képeznek. Ebben az esetben is nagyon fontos, hogy kiváló minőségű kávészemek kerülnek kiválasztásra, de a legfontosabb a szakszerű pörkölés.

A csomagolás, amely védi a kávét

A kávé frissessége, minősége és íze a tárolás módjától is függ. Minél több napfény és levegő éri, annál kevésbé élvezhetjük az ízét. Rendkívül fontos tehát a kávé helyes tárolása, ezért az Ebenica kávé praktikus csomagolásban kerül eladásra, amely megakadályozza, hogy a kávé érintkezzen a levegővel.

Minden adag kávé hőforrasztásos tasakba kerül, ami a Bosch szelepekkel kombinálva megakadályozza, hogy a levegő és a fény hozzájusson a kávéhoz. A kisméretű, 220 grammos csomagolások speciális zip-lock rendszerrel is ellátottak, amely lehetővé teszi a csomag ismételt kinyitását és bezárását, tehát a belecsomagolt kávé tovább friss marad, tehát megtartja az illat- és ízanyagait.

A kávé, amely még a legnagyobb ínyenceknek is ízlik

Van, aki szükségszerűen kávéval kezdi a reggelt. Az emberek többsége számára a kávéfogyasztás azonban élményt és örömöt jelent. Az EBENICA COFFEE pörkölőüzem ezért gyümölcsös, édes és keserű ízű kávékat kínál, amelyek az eszpresszó kávén kívül french press, kotyogóban készült vagy aeropress kávék készítéséhez is alkalmasak.

Fotó: Ebenica Coffee

A tényt, hogy a kávéjuk valóban mindenki számára alkalmas, erősítik a koffeinmentes Zero és az alacsony koffeintartalmú Siesta kávéik is, amelyeknek az ízét a magas vérnyomásban szenvedők, vagy a terhes és szoptató nők is élvezhetik. Ami az ízeket illeti, mindkét alacsony koffeintartalmú kávé íze szinte a felismerhetetségig hasonlít a hagyományos koffeintartalmú kávék ízére.

Fotó: Ebenica Coffee

A kínálatukban a világ minden tájáról származó kávé szerepel, különböző ízvilágokat képviselve. Egyike az újdonságaiknak például az organikus Guatemala Acatenango kávé, amelyben a csokoládé illata egyesül a mandarin, csokoládé és a karamella ízeivel. Ez a 100 %-ban Arabica típusú, single origin kávé az idén a Brit Great Taste versenyben is díjat nyert.

Fotó: Ebenica Coffee

 

Jöjjön és fedezze fel velünk a kávé világát. Mindehhez elegendő, ha ellátogat az Ebenica webshopjába és kiválasztja a világnak azon részét, amelyből származó kávét szeretné megízlelni...

 

A fotók forrása: Ebenica Coffee

(PR cikk)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában